Sneakers με την υπογραφή του Snoop Dogg για νοσταλγούς του αυθεντικού hip hop

Θα είναι αυτά τα, εγκεκριμένα από τον Snoop Dogg, sneakers τα νέα σου αγαπημένα παπούτσια;

Γράφει: Νίκη Κοντομηνά 06 Σεπτεμβρίου 2023

Sneakerheads και λάτρεις του hip hop παγκοσμίως, ενωθείτε. Η συλλογή παπουτσιών σας σύντομα θα είναι ακόμη πιο "πλούσια" χάρη στη νέα συνεργασία του εμβληματικού ράπερ Snoop Dogg και της Skechers.

Η εγκεκριμένη από τον Snoop συλλογή περιλαμβάνει 3 capsules και 9 ξεχωριστά, εμπνευσμένα από τον Snoop Dogg, αθλητικά παπούτσια κατάλληλα για κάθε περίσταση. 

Αυτή δεν είναι, άλλωστε, η πρώτη φορά που το διάσημο brand και ο Snoop συνεργάζονται μεταξύ τους. Στο Super Bowl του 2023, ο ράπερ της Δυτικής Ακτής πρωταγωνίστησε στη διαφήμιση της Skechers, ενώ ήδη από το 2004, τα Skechers Stamina ήταν βασικό προϊόν του Snoop Dogg γύρω από την κυκλοφορία του αναγνωρισμένου πλατινένιου δίσκου του Rhythm and Gangsta: The Masterpiece. Μεταξύ άλλων "σούπερ-φρέσκων" αθλητικών παπουτσιών, η νέα συλλογή Skechers x Snoop Dogg κάνει αναφορά σε εκείνη την εποχή με ένα ζωντανό, αναδρομικό αφιέρωμα σε ένα κλασικό μοντέλο, μέσω του Skechers Stamina Snoop 91.

Κάθε συλλογή είναι σχεδιασμένη για διαφορετικές στιλιστικές προτιμήσεις (από streetwear έως sportswear), αλλά οι κλασικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες της Skechers, η άνεση και το στυλ εφαρμόζονται σε κάθε παπούτσι της συλλογής.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η grooming ρουτίνα ενός μύθου των σπορ

Τι, πώς και ποια προϊόντα χρησιμοποιεί ο θρύλος της ενόργανης γυμναστικής και εσχάτως για 7η φορά πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.