Στιλάτος στο κρύο και τη βροχή με την Pepe Jeans

Όλα όσα χρειάζεσαι για τη φθινοπωρινή και χειμερινή σου γκαρνταρόμπα, θα τα βρεις στη νέα συλλογή της Pepe Jeans.

Γράφει: Esquire Editors 24 Οκτωβρίου 2023

Μπορεί σε άλλες χώρες το καλοκαίρι να έχει τελειώσει εδώ και μήνες, ωστόσο, στην Ελλάδα ζούμε (καθιερωμένα) μία πιο παρατεταμένη εκδοχή του, κάτι που κάνει τον αποχωρισμό από αυτό, ακόμη πιο δύσκολο. Ωστόσο, η ώρα έχει φτάσει, και ένα από αυτά που μας παρηγορούν, είναι πως επιτέλους θα φορέσουμε τα νέα φθινοπωρινά και χειμερινά μας ρούχα.

Κομψότητα, εθιστικές υφές, αποχρώσεις βγαλμένες από το πιο μαγευτικό, βροχερό τοπίο και, φυσικά, μία γερή δόση διαχρονικού denim. Αυτά και ακόμη περισσότερα, περιλαμβάνει η ανδρική συλλογή της Pepe Jeans Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023, αυξάνοντας τον ενθουσιασμό μας για όλα τα "χουχουλιάρικα" σύνολα που θα μας συνοδεύσουν τους επόμενους μήνες.

Στιλάτος στο κρύο και τη βροχή με την Pepe JeansPepe Jeans

Η κατασκευασμένη από 95% βιώσιμα υλικά, συλλογή απαρτίζεται από denim κομμάτια, ανάλαφρα layers, χοντρά πλεκτά και αδιάβροχα μπουφάν, ενώ από αυτήν δε λείπουν και τα vintage κομμάτια εμπνευσμένα από ρούχα εργασίας, με την προσθήκη ορισμένων καρό και ριγέ μοτίβων. Με άλλα λόγια, δε χρειάζεται να ψάξουμε πουθενά αλλού τα απολύτως απαραίτητα για τις εξορμήσεις μας στο βουνό, τους ζεστούς καφέδες στην πόλη και τις μαζώξεις σε σπίτια για μαραθωνίους ταινιών, δίπλα στο τζάκι. Τα έχει όλα. 

Pepe Jeans Pepe Jeans
Pepe Jeans Pepe Jeans
Pepe Jeans Pepe Jeans

Όσο για τη χρωματική παλέτα που κυριαρχεί στα κομμάτια της συλλογής, εμπλουτίζεται με μπλε μαρέν, σκούρο πράσινο και ζεστό κίτρινο της ώχρας. Κάπως έτσι, δίνεται νέα διάσταση και πιο σύγχρονη αίσθηση σε κλασικά στυλ της Pepe Jeans, όπως τα κολεγιακά μπουφάν και τα μπλουζάκια polo. Μάλιστα, μετά την επιτυχία που σημείωσαν τις προηγούμενες σεζόν, τα ζεστά αλλά ελαφριά puffer jackets επιστρέφουν για την ομαλή μας μετάβαση στις πιο κρύες ημέρες.

Pepe Jeans Pepe Jeans
Pepe Jeans Pepe Jeans
Pepe Jeans Pepe Jeans

Βρες τη νέα συλλογή Pepe Jeans σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στο www.bloobox.gr.

Κεντρική διάθεση: Shop & Trade, 210 3408400

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr