Το μεθυστικό ταξίδι του κασμίρ στο σόου της Falconeri

Το απαλό κασμίρ βρέθηκε στο επίκεντρο του show της Falconeri, στο Μιλάνο.

Γράφει: Esquire Editors 23 Οκτωβρίου 2023

Η Falconeri, μία κομψή, σύγχρονη μάρκα, δέχθηκε τους καλεσμένους της στην πρώτη της επίδειξη μόδας στο Μιλάνο, σε ένα ταξίδι ανακάλυψης της ίδιας της ουσίας του κασμίρ και των βαθύτερων ριζών του. Στη Fonderia Macchi, το brand προσέφερε μια καθηλωτική εμπειρία από γεύσεις, χρώματα, αρώματα και μελωδίες ικανές να αφυπνίσουν τις αισθήσεις στην αφήγηση του ταξιδιού των νημάτων της.

Το μεθυστικό ταξίδι του κασμίρ στο σόου της FalconeriFalconeri

Tα μυστικά μιας συναρπαστικής, μαγικής ίνας αποκαλύφθηκαν μέσω μιας ιδανικής κοινής κλωστής, που μετατράπηκε σε κασμίρ για την περίσταση.

FalconeriFalconeri

Με τον χώρο να έχει διαμορφωθεί ως μια μεταφορά για τα διάφορα στάδια του ταξιδιού του κασμίρ: από την αναζήτηση της πρώτης ύλης μέχρι τις διαδικασίες παραγωγής και τα καρούλια του νήματος, κάθε εγκατάσταση περιέβαλε τους επισκέπτες σε μια ζεστή, μοναδική ατμόσφαιρα.

Κάτω από το φως των αμυδρών φαναριών, η καθηλωτική εμπειρία ξεκίνησε με το χάιδεμα του ακατέργαστου κασμίρ, που βρισκόταν μέσα σε μπάλες γιούτα.

FalconeriFalconeri

Τα νέα αρώματα της μάρκας αγκάλιασαν τα χρώματα της νέας παλέτας, τα οποία παρέλασαν στην πασαρέλα, με τις νέες δημιουργίες των style directors Giulia Sartini και Pierangelo Fenzi. Στo catwalk, στο κέντρο της αίθουσας, το νήμα επιβεβαίωσε τον εαυτό του ως τον αδιαμφισβήτητο
πρωταγωνιστή, συνοδεύοντας το πέρασμα των ενδυμάτων Falconeri με ένα απαλό παιχνίδι κασμίρ που αγκάλιαζε τα μοντέλα.

FalconeriFalconeri

To brand που έχει κάνει σήμα κατατεθέν τoυ την αφοσίωση στην αναζήτηση των καλύτερων υλικών, ταξιδεύει μέχρι τη μακρινή Μογγολία και την Εσωτερική Μογγολία για να επιλέξει τις καλύτερες ίνες κασμίρ, προσφέροντας έτσι μια δημοκρατική εμπειρία πολυτέλειας.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.