Σε μία άλλη ζωή ντυνόμαστε κι εμείς όπως ο Ryan Reynolds και η Blake Lively

Το αγαπημένο μας ζευγάρι κερδίζει στην αγάπη, το χιούμορ και, φυσικά, στο στυλ.

Γράφει: Νίκη Κοντομηνά 28 Δεκεμβρίου 2023

Ο όρος couple goals είναι ολίγον cringe, όταν τον βλέπεις μεταξύ άλλων 25 χασταγκ κάτω από την ανάρτηση ενός παλιού σου συμμαθητή που ζει τον έρωτά του. Όταν, όμως, πρόκειται για τον Ryan Reynolds και την Blake Lively, τότε είναι ο πιο προφανής τρόπος να τους περιγράψεις και αυτό το έχουν κερδίσει με το "σπαθί" τους. Εμείς και ο υπόλοιπος πλανήτης τους έχουμε μία ιδιαίτερη αδυναμία, όχι μόνο λόγω του (αυτο)σαρκασμού τους ως ζευγάρι, αλλά και γιατί έχουν στυλ.

Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2011 και, μόλις, ένα χρόνο αργότερα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, μετρώντας έτσι ήδη 12 χρόνια κοινής πορείας - και 12 χρόνια απόλυτα εναρμονισμένης γκαρνταρόμπας. Η πρόσφατη βόλτα τους στη Νέα Υόρκη το επιβεβαιώνει απόλυτα.

Σε μία άλλη ζωή ντυνόμαστε κι εμείς όπως ο Ryan Reynolds και η Blake LivelyIgnat/Bauer-Griffin/GC Images

Οι κοινές τους εμφανίσεις μοιάζουν, πάντα, βγαλμένες από κάποιο editorial περιοδικού μόδας, με τον μινιμαλισμό, την κομψότητα και τα διαχρονικά κομμάτια να κυριαρχούν στο ντύσιμό τους.

Ryan Reynolds - Blake LivelyIgnat/Bauer-Griffin/GC Images

Για να δούμε όμως τι φόρεσαν: Μονοχρωματικό look για τον Reynolds, που αποτελείται από γκρι tailored παντελόνι, γκρι jacket με oversized τσέπες και το απόλυτο αξεσουάρ του φθινοπώρου/χειμώνα στο Big Apple, τον σκούφο, σε επίσης γκρι απόχρωση. Η Lively, από τη δική της πλευρά, επέλεξε layers σε αποχρώσεις του μπλε και, ίσως, τα πιο cozy παπούτσια που μπορείς να φορέσεις έξω, χωρίς να είναι παντόφλες.

Ryan Reynolds - Blake LivelyIgnat/Bauer-Griffin/GC Images

Τα κοινά στοιχεία; Τα ψυχρά χρώματα, οι ποιοτικές υφές και, φυσικά, οι απλές και απόλυτα "ήσυχες" γραμμές των κομματιών. Με λίγα λόγια, η σιωπηλή πολυτέλεια στην "couple goals" εκδοχή της. Προφανώς και εγκρίνουμε, μην τα ξαναλέμε.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.