Τα μυστικά του στυλ του Ryan Gosling

Ο Ryan Gosling κλείνει σήμερα τα 43 του χρόνια και εμείς αποκωδικοποιούμε το μοναδικό στυλ του.

Είναι ένας χαμαιλέοντας της υποκριτικής, μπορεί να παίξει το, χτυπημένο από τη μοίρα αουτσάιντερ, αλλά και τον αισθηματία κασκαντέρ με την ίδια εντυπωσιακή ευκολία, ενώ πρόσφατα απέδειξε πως αυτό το ιδιαίτερο ταλέντο του δεν έχει όρια, όταν υποδύθηκε και διέπρεψε ως Ken- ο αγαπημένος της Barbie. Ο Ryan Gosling, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 43 του χρόνια, φαίνεται πως μπορεί να κάνει, πραγματικά, τα πάντα. Το ότι μέσα σε όλα, έχει και στυλ, είναι απλώς το "κερασάκι" στην τούρτα.

"Δώσ'του ένα κοστούμι και μπορεί να κατακτήσει τον κόσμο". Αυτός θα μπορούσε να είναι ο εναλλακτικός τίτλος αυτού του μίνι αφιερώματος στον Gosling, ο οποίος έχει επιβεβαιώσει πολλάκις την αδυναμία του σε αυτό το κομμάτι. Μάλιστα, το κομψό, γοητευτικό, αλλά και πολλές φορές "παιχνιδιάρικο" στυλ του το οφείλει, σε μεγάλο βαθμό, στα power suits που επιλέγει ανά καιρούς.

Τα μυστικά του στυλ του Ryan Gosling Andreas Rentz/Getty Images
Στην πρεμιέρα του Drive στο Φεστιβάλ των Καννών, φορώντας ένα σκούρο μπλε κοστούμι με σατέν λεπτομέρειες, το 2011.

Ryan Gosling Daniele Venturelli/Daniele Venturelli/WireImage
Στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ της Βενετίας, φορώντας ένα black & white κοστούμι που, αυτομάτως, λατρέψαμε.

Ryan Gosling Ian West/PA Images via Getty Images
Το "παιχνιδιάρικο" που αναφέραμε παραπάνω, σε όλο του το μεγαλείο. Ο Ryan Gosling -και λόγω του ρόλου του Ken- φόρεσε με επιτυχία ένα παστέλ κοστούμι και, ειλικρινά, ποτέ δε μας άρεσε περισσότερο ο συνδυασμός ροζ-λιλά.

Όταν δε φοράει κοστούμι, βέβαια, ο Ryan Gosling εξακολουθεί να είναι στιλάτος. Εκεί είναι, μάλιστα, που απελευθερώνεται ακόμη περισσότερο και δημιουργεί κατά την άποψή μας και τα πιο ενδιαφέροντα looks του, στη βάση των οποίων βρίσκεται (σχεδόν) πάντα ένα ποιοτικό jacket.

Ryan Gosling Ethan Miller/Getty Images
Κατά τη διάρκεια του CinemaCon, σε προωθητικό event για την ταινία Barbie, φορώντας ένα φούξια bomber jacket. Ναι, δεν τρελαθήκαμε, αλλά ο Ken, καταλαβαίνεις.

Ryan Gosling PG/Bauer-Griffin/GC Images
Κρατώντας ένα σενάριο στο χέρι μετά από meeting, με φθινοπωρινό/χειμερινό look το 2019.
Ryan Gosling Vittorio Zunino Celotto/Getty Images for Gucci
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας του Μιλάνου το 2022, φορώντας ένα Gucci jacket (του ονείρου). Διάβασε περισσότερα εδώ.

Τα μυστικά της ασυναγώνιστης αισθητικής του Ryan Gosling

1. To περιποιημένο κούρεμα

 Ένα κοντό, προσεγμένο κούρεμα είναι μια από τις πιο κλασικές κινήσεις για τα μαλλιά και ο Ryan Gosling φαίνεται πως είναι φανατικός υπέρμαχός του. Η μακριά, πλήρως ατημέλητη χαίτη δεν υπήρξε ποτέ από τα αγαπημένα κουρέματα του, πάντα κομψού, ηθοποιού.

2. Το (μη βαρετό) κοστούμι.

Όχι αυτό που θα φορούσες στο γραφείο, αλλά κάτι πιο διασκεδαστικό. Το καφέ, το γαλάζιο του ουρανού ή το μπορντό είναι μόνο τρεις επιλογές που θα απογειώσουν το smart-casual στυλ (και την αυξανόμενη ομοιότητά σου με τον Gosling).

3. Το statement πανωφόρι

Bomber σε έντονο χρώμα, overshirt με print ή κάποιο ποιοτικό, διαχρονικό δερμάτινο jacket. Ο Ryan Gosling τα έχει φορέσει όλα και έχει αποδείξει τη δύναμη που έχει ένα ιδιαίτερο πανωφόρι στο look. Εμπνεύσου από αυτόν, ελεύθερα.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.