Πώς θα γίνεις ο κορυφαίος Secret Santa των φετινών Χριστουγέννων

Εντυπωσίασε τους κολλητούς με δώρα από την Funky Buddha.

Γράφει: Esquire Editors 15 Δεκεμβρίου 2023

Ένα από τα πιο διασκεδαστικά και - ας το παραδεχτούμε - τρυφερά έθιμα των Χριστουγέννων είναι αυτό του "Secret Santa” με τους φίλους. Κάθε χρόνο, η ίδια χαρά αναμειγνύεται με την αγωνία του ποιος θα σου τύχει, αλλά και με τη λαχτάρα να δεις αν ο δικός σου Secret Santa πέτυχε το δώρο σου. Αν σε έχει "διαβάσει” σωστά.

Πώς θα γίνεις ο κορυφαίος Secret Santa των φετινών Χριστουγέννων

Ακριβώς για αυτό το λόγο, εσύ, που θέλεις να δεις το πρόσωπο του κολλητού σου να φωτίζεται από αυθεντική χαρά όταν ανοίξει το δώρο του και όχι να συνοδεύεται από συγκαταβατικές γκριμάτσες και ένα φιλικό "πατ - πατ” στον ώμο, ενώ με το άλλο του χέρι ψάχνει την κάρτα αλλαγής, δεν έχεις παρά να εμπιστευτείς τη Funky Buddha και τη χειμερινή της συλλογή, ανάμεσα στα items της οποίας θα βρεις το ιδανικό δώρο για τον αγαπημένο σου φίλο. 

 

Τα πλεκτά πουλόβερ

 

Με ένα πουλόβερ ως χριστουγεννιάτικο δώρο για τον κολλητό δεν θα πέσεις ποτέ έξω. Ένα από τα βασικά κομμάτια της ανδρικής γκαρνταρόμπας, αποτελεί εξαιρετική επιλογή, είτε για να εμπλουτίσεις την ήδη μεγάλη συλλογή του φίλου σου, είτε για να κάνεις την αρχή και τον εισάγεις στις αρχές της κομψότητας και της ήσυχης πολυτέλειας με το πρώτο του ever Funky Buddha πουλόβερ. 

funkybuddha
 

Εξέπληξέ τον χαρίζοντάς του ένα πουλόβερ από 100% βαμβάκι με στρογγυλή λαιμόκοψη, μελανζέ πλέξη, τελειώματα με πλέξη rib και διακριτικό Funky Buddha λογότυπο πάνω από το τελείωμα, στην εντελώς αναπάντεχη, αλλά εξαιρετικά stylish moss green απόχρωση. Αλλιώς, μπορείς να τον μυήσεις στο στιλ του bon viveur με ένα, ανοιχτό γκρι ζιβάγκο Funky Buddha με χοντρή πλέξη που αποτελεί την απόλυτη επιλογή για ζεστασιά και στιλ.

funkybuddha
 

Τα cool hoodies

 

Σου έτυχε ο κολλητός που βγάζει ολόκληρο τον χειμώνα μόνο με φούτερ; Κανένα πρόβλημα! Στη Funky Buddha θα βρεις τα καλύτερα hoodies της σεζόν για να αφήσεις άφωνο με το εκλεπτυσμένο σου γούστο τον φίλο σου. Οι επιλογές είναι τόσες πολλές που δε θα ξέρεις ποιο να διαλέξεις. Θες να προσθέσεις ένα ακόμα hoodie με κουκούλα και τσέπη - μάρσιπο στη συλλογή του; Στη χειμερινή συλλογή της Funky Buddha θα βρεις εκείνο που θα γίνει το βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας του. 

funkybuddha
 

Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις ένα hoodie χωρίς κουκούλα με διακριτικό λογότυπο Funky Buddha σε festive μπορντό απόχρωση, ενώ αν ο κολλητός είναι πιο εναλλακτικός και τα σαββατοκύριακα φορτώνει όλο του βιός στο αυτοκινούμενο και αναζητά τις πιο απομακρυσμένες και μαγικές γωνιές της Ελλάδας για να απολαύσει τη Φύση, τότε το απόλυτο δώρο για εκείνον είναι ένα oversized fleece φούτερ Funky Buddha με φερμουάρ στο λαιμό και μπροστινή τσέπη από 100% ανακυκλωμένο πολυεστέρα που προσφέρει μια απαλή και cozy αίσθηση, ενώ παράλληλα είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Θα τον συγκινήσεις εγγυημένα. 

funkybuddha
funkybuddha
funkybuddha
 

Τα festive πουκάμισα

 

Άψογος Secret Santa θα είσαι όμως ακόμη κι αν επιλέξεις ένα από τα εξαιρετικής ποιότητας και ασύγκριτου στιλ πουκάμισα Funky Buddha. Τώρα στις γιορτές ένα κάρο πουκάμισο - που έχει πιο festive διάθεση - είναι ιδανική επιλογή για δώρο. Για τον πιο "ροκά” της παρέας θα πας σε μία επιλογή oversized flannel ασπρόμαυρου, καρό πουκαμίσου που έχει σαφείς grunge αναφορές. Αυτό το ανδρικό καρό overshirt συνδυάζει την κλασική στιλάτη εμφάνιση με μια μοντέρνα νότα και προσφέρει ταυτόχρονα άνεση και στιλ.

funkybuddha
 

Για το college boy της παρέας θα κινηθείς σε πιο γήινους τόνους όπως εκείνον του λαδί και πιο λεπτό καρό, ή σε ένα μονόχρωμο πουκάμισο, ιδανικά σε navy blue απόχρωση. Ένα τέτοιο πουκάμισο Funky Buddha, με πρακτικές τσέπες στο στήθος που προσθέτουν λειτουργικότητα, είναι το απαραίτητο δώρο για τον κολλητό που επενδύει στην κομψότητα και δε διστάζει να φορέσει το πουκάμισό του μέσα από πουλόβερ και hoodies, αλλά και ανοιχτό από πάνω από τα αγαπημένα του T-shirts. 

funkybuddha
funkybuddha
 

Το έξτρα δώρο

funkybuddha
 

Φέτος στη Funky Buddha θα βρεις και το πρώτο unisex άρωμα του brand, ένα άρωμα που συνδυάζει μια αίσθηση δροσιάς, άνεσης και φρεσκάδας, παράλληλα με ξυλώδεις, ζεστές, απαλές νότες. Τώρα, αν θα επιλέξεις να το χαρίσεις στον άνθρωπο το όνομα του οποίου αναγράφεται στο μαγικό χαρτάκι του Secret Santa, στην κοπέλα, τη μαμά ή την αδερφή σου, να το κάνεις δώρο στον εαυτό σου ή να πάρεις ένα για όλους τους παραπάνω είναι δική σου επιλογή! 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.