Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ φορά τα απαραίτητα items του ανδρικού casual dressing

Το ανδρικό στυλ που αποπνέει coolness έχει την υπογραφή της Dirty Laundry.

Γράφει: Esquire Editors 21 Δεκεμβρίου 2023

Πόσο σημαντικό είναι το στυλ στη ζωή μας; Σε μία προσπάθεια να απαντήσουμε στο εν λόγω ερώτημα χρειάζεται να αναρωτηθούμε τι σημαίνει ο όρος "στυλ" για εμάς. Προέρχεται από το γαλλικό "style", το οποίο με τη σειρά του προέρχεται από τη λατινική λέξη "stilus", που σημαίνει γραφίδα. Σε μία ελεύθερη μετάφραση λοιπόν, το στιλ είναι ο απόλυτα δικός μας τρόπος για να παρουσιάσουμε τον εαυτό μας στον κόσμο. Το μέσο μας είναι τα ρούχα και οι συνδυασμοί που επιλέγουμε να δημιουργούμε στην καθημερινότητά μας. Είναι εκείνα που μας κάνουν να αισθανόμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. 

Πολύτιμη βοήθεια σε όλο αυτό το ταξίδι αυτογνωσίας και αυτοέκφρασης μέσα από το ντύσιμό μας είναι τα brands που έχουν την ίδια προσέγγιση. Δηλαδή τα brands που δεν αντιμετωπίζουν τα ρούχα απλώς ως υφάσματα σε συγκεκριμένο σχήμα, αλλά ως ένας τρόπος για να δηλώσουμε στον κόσμο -και τον εαυτό μας- ποιοι είμαστε και τι οραματιζόμαστε να γίνουμε στο μέλλον. 

Ένα τέλειο παράδειγμα ενός brand που έχει θέσει τη διαχρονικότητα και την άριστη ποιότητα, το coolness και τη minimal αισθητική ως βασικότερους γνώμονες στη δημιουργία συλλογών είναι η Dirty Laundry. Οι συλλογές της ξεχωρίζουν επειδή τα premium casual ρούχα της, σε minimal γραμμές έχουν δημιουργηθεί από άριστης ποιότητας υφάσματα και ειδική επεξεργασία χρωμάτων. Κάπως έτσι, η Dirty Laundry σε βοηθά να δημιουργήσεις μία καλά ενημερωμένη και οργανωμένη γκαρνταρόμπα για κάθε εποχή του χρόνου που διανύουμε. 

Στην εν λόγω γοητεία της διαχρονικότητας που αφορά το στιλ υπέκυψε και ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, ο οποίος φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για το Esquire με total looks που έχουν την υπογραφή της Dirty Laundry. Παράλληλα, ξεχωρίσαμε τις στιλιστικές συμβουλές που αξίζει να ακολουθήσεις για άψογο και σύγχρονο το casual dressing. 

Το σύγχρονο casual look

Πώς μπορεί ένα σύνολο να είναι διαχρονικό και ταυτόχρονα πολύ σύγχρονο; Οι δημιουργίες της Dirty Laundry καταφέρνουν το εν λόγω τέλειο "πάντρεμα". Κάπως έτσι, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ έχει συνδυάσει γκρι t-shirt, μπεζ παντελόνι και καπιτονέ γιλέκο σε ένα casual σύνολο που θα σε εμπνεύσει να εξελίξεις το στυλ σου. 

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ φορά τα απαραίτητα items του ανδρικού casual dressingΒασίλης Μαντάς

Extra Tip

Ένα καπιτονέ γιλέκο πρόκειται να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις layering στις εμφανίσεις σου, κάνοντας τες ακόμα πιο ιδιαίτερες. 

Ηρακλής ΤσουζίνοφΒασίλης Μαντάς

In total black, we trust

Τίποτα δε μπορεί να συγκριθεί με τη διαχρονική κομψότητα που αποπνέει ένα μαύρο μονοχρωματικό σύνολο. Σε αυτό το look, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ έχει συνδυάσει κάποια hero-items για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα. Θα χρειαστείς απλώς μία μπλούζα φούτερ, ένα μαύρο παντελόνι και ένα μαύρο δερμάτινο jacket που έχουν την υπογραφή της Dirty Laundry. Ο συνδυασμός όπως και η κομψότητα που αποπνέουν είναι all time classic.

Ηρακλής ΤσουζίνοφΒασίλης Μαντάς

Extra Tip

Το μαύρο δερμάτινο jacket ανήκει στη λίστα με τα πανωφόρια που δεν πρέπει να λείπουν από την ανδρική γκαρνταρόμπα. 

Ηρακλής ΤσουζίνοφΒασίλης Μαντάς

Tone to tone κομψότητα

Μία από τις στιλιστικές συμβουλές που αξίζει να γνωρίζει κάθε σύγχρονος άντρας που αγαπά τη μόδα είναι το hack του "tone to tone". Πρόκειται για τον συνδυασμό διαφορετικών αποχρώσεων ενός χρώματος. Στην προκειμένη περίπτωση, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ δημιούργησε ένα casual σύνολο, στο οποίο πρωταγωνιστούν διαφορετικές αποχρώσεις του γκρι. 

Ηρακλής ΤσουζίνοφΒασίλης Μαντάς

Extra Tip

Το κοτλέ ύφασμα τόσο σε τζάκετ όσο και σε παντελόνια είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ανδρικής γκαρνταρόμπας. Στη Dirty Laundry πρόκειται να βρεις μεγάλη ποικιλία από ρούχα σε αυτό το ύφασμα που χαρακτηρίζονται από διαχρονικότητα. 

Ηρακλής ΤσουζίνοφΒασίλης Μαντάς

Μονοχρωματικό athleisure

Το αθλητικό στιλ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του ανδρικού ντυσίματος και όχι άδικα. Συνδυάζει την άνεση με το coolness και είναι ιδανικό για casual περιστάσεις. Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ προτείνει να εμπλουτίσεις τη γκαρνταρόμπα σου με μπλούζες φούτερ και παντελόνια σε μπλε απόχρωση, τα οποία φυσικά θα έχουν την υπογραφή της Dirty Laundry

Ηρακλής ΤσουζίνοφΒασίλης Μαντάς
Ηρακλής ΤσουζίνοφΒασίλης Μαντάς

Οι συλλογές είναι διαθέσιμες
ΑΘΗΝΑ: στο Flagship Store Λεωφ.Δημ. Αγγ. Μεταξά 18, Γλυφάδα, στα πολυκαταστήματα attica σε Golden Hall/ City Link/ The Mall Athens και στο Factory Outlet
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Mediterranean Cosmos και attica Τσιμισκή
Παράλληλα σε επιλεγμένα σημεία πώλησης όλη την Ελλάδα και στο www.dirty-laundry.gr.

Ακολούθησε τη Dirty Laundry στο IG https://www.instagram.com/dirtylaundry.gr/  και το FB https://www.facebook.com/dirtylaundry.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr