Τα κομψά gifts for you από τη La Martina

Στη La Martina θα βρεις τα stylish κομμάτια για να ανανεώσεις το χειμερινό σου στυλ.

Γράφει: Esquire Editors 16 Δεκεμβρίου 2023

Αν το φινετσάτο sporty look είναι αυτό που χαρακτηρίζει το στυλ σου, τότε ξέρεις σε ποιο brand να στραφείς για να αναζητήσεις τα κομμάτια για να το πετύχεις. Το La Martina γεννήθηκε το 1986 στην Αργεντινή από την αγάπη του ιδρυτή του, Lando Simonetti, για το ιππικό πόλο και εξειδικεύεται στη δημιουργία polo shirts και looks με αθλητικό χαρακτήρα. Το brand αξιοποιεί την πλούσια κληρονομία του, που εμπνέεται από το polo, αλλά και την αργεντίνικη παράδοση, σε κάθε του νέα συλλογή ανανεώνοντας τες μέσα από μοντέρνα σχέδια, μοτίβα και χρώματα. Αυτό συμβαίνει και με τη χειμερινή συλλογή μέσα από την οποία το La Martina αναδεικνύει τη δημιουργικότητα του, συνδυάζοντας τα μοτίβα της εποχής και υφάσματα σε μοντέρνες γραμμές.

La Martina FW'23: Η παράδοση συναντά τη σύγχρονη αισθητική

Τα ζωηρά και θερμά χρώματα αποτελούν τους πρωταγωνιστές της FW'23 συλλογής La Martina, με το πράσινο να κυριαρχεί σε διάφορες αποχρώσεις, ενώ τολμηροί χρωματικοί συνδυασμοί κάνουν την εμφάνισή τους. Από τη συλλογή δεν απουσιάζουν οι γήινοι τόνοι που δημιουργούν κομψά αποτελέσματα σε συνδυασμό με το κόκκινο, το μπορντό και το μοβ.

Οι σειρές Guards και U.K. London μεταφέρουν το στιλιστικό ταξίδι της La Martina από την Αργεντινή στην Αγγλία. H σειρά Guards συνδυάζει εμβληματικές λεπτομέρειες από αυθεντικές στολές του Βασιλικού Στρατού της Αγγλίας με τη διαχρονική γοητεία των βρετανικών υφασμάτων και δημιουργεί κλασικά, αλλά εντυπωσιακά items. Από τα σχέδια δεν λείπουν τα καρό, ενώ μαζί με το παραδοσιακό herringbone, αποτελούν την πιο εκλεπτυσμένη πινελιά σε κάθε εμφάνιση. Highlight της σεζόν αποτελούν τα oversized παλτό και jackets.

Τα δώρα La Martina που θα κάνεις στον εαυτό σου 

Η περίοδος των γιορτών είναι μία καλή αφορμή για να βγεις για ψώνια και καθώς αναζητάς δώρα για τους αγαπημένους σου, να βρεις και εκείνα που θα κάνεις σ' εσένα. Μπορείς να σκεφτείς την ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου για τη νέα χρονιά και αξίζει να ξεκινήσεις από το βασικό κομμάτι του χειμώνα: τα puffer μπουφάν. Ένα down jacket από τη συλλογή La Martina σε cool μπλε απόχρωση, ή όποιο άλλο χρώμα εκφράζει το στιλ και τη διάθεσή σου (από μαύρο έως έντονο κόκκινο), είναι η καλύτερη επένδυση που μπορείς να κάνεις για ένα στιλάτο χειμώνα. 

Τα κομψά gifts for you από τη La MartinaCourtesy of La Martina

Στη La Martina θα βρεις και μία ποικιλία από το αγαπημένο σου hero piece: τις polo μπλούζες. Για την εποχή, θα επιλέξεις τις μακρυμάνικες polos, που μπορείς να φορέσεις είτε με τζιν και puffer jackets είτε και μέσα από κοστούμια σου, ενώ θα ανακαλύψεις χρώματα και χρωματικές αντιθέσεις που καλύπτουν κάθε επιθυμία σου. 

La Martina FW'23Courtesy of La Martina

Στη συλλογή της La Martina θα ανακαλύψεις και πολλά άλλα basics για το sporty και casual chic στυλ: καπιτονέ τζάκετ και puffer γιλέκα, σακάκια, πουλόβερ, φούτερ και hoodies, πουκάμισα και παντελόνια. 

Ανακάλυψε τη συλλογή στο κατάστημα La Martina, στο Golden Hall Athens και σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα, ακολούθησε τη La Martina στο IG. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η grooming ρουτίνα ενός μύθου των σπορ

Τι, πώς και ποια προϊόντα χρησιμοποιεί ο θρύλος της ενόργανης γυμναστικής και εσχάτως για 7η φορά πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.