Καμία έκπληξη, ο Pharell Williams ανάμεσα στις πιο κομψές προσωπικότητες για το 2023

Μεταξύ άλλων, στη λίστα αυτή βρίσκονται ο Πάπας Φραγκίσκος και ο βασιλιάς Κάρολος Γ'.

Γράφει: Esquire Editors 15 Δεκεμβρίου 2023

Συνολικά 71 προσωπικότητες του κινηματογράφου, της μουσικής βιομηχανίας, της μόδας, του αθλητισμού συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των New York Times με τα Πιο Κομψά Πρόσωπα του 2023, για την κατάρτιση της οποίας χρησιμοποιήθηκε η μηχανή αναζήτησης του ίδιου του μέσου ενημέρωσης, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. 

Στη λίστα περιλαμβάνονται η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός για την ερμηνεία της στην ταινία Everything Everywhere All At Once Michelle Yeoh, η οποία εντυπωσίασε με το πράσινο φόρεμα του Balenciaga - πρέσβειρα του οίκου- τη βραδιά τελετής απονομής των κινηματογραφικών βραβείων και η τραγουδίστρια Beyonce που ύμνησε την υψηλή ραπτική στην περιοδεία της Renaissance με την κολεξιόν που σχεδίαζε μαζί με τον Olivier Rousteing του Balmain, αλλά και δημιουργίες των Alexander McQueen, Courrèges και Loewe.

Η ράπερ Doja Cat εντάχθηκε στη λίστα για την εντυπωσιακή εμφάνισή της στο πιο πρόσφατο Met Gala με φόρεμα Oscar de la Renta που ήταν κυριολεκτικά αναφορά στη γάτα Choupette του Karl Lagerfeld. Επιπλέον οι τραγουδίστριες Olivia Rodrigo και Cher και ο φυσικός Robert Oppenheimer που υποδύεται ο Cillian Murphy στην ταινία Oppenheimer αναγνωρίζονται για το στυλ τους.

Ο Πάπας Φραγκίσκος, που "έριξε" το διαδίκτυο ντυμένος με λευκό πουπουλένιο τζάκετ χάρη στην Τεχνητή Νοημοσύνη (AI), της τεχνολογίας που προκάλεσε τον μεγαλύτερο θόρυβο το 2023 είναι επίσης στη λίστα.

Ο ράπερ, μουσικός και είδωλο της μόδας Pharell Williams, ο οποίος έγινε διευθυντής δημιουργικού του Louis Vuitton και διοργάνωσε μια σειρά από mega-show για τον γαλλικό οίκο μόδας, η ηθοποιός και επιχειρηματίας Gwyneth Paltrow, ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ του Ηνωμένου Βασιλείου, ο Jimmy Butler επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής στη Μαϊάμι Χιτ, η σχεδιάστρια μόδας Miuccia Prada, η ηθοποιός Greta Lee είναι μεταξύ των Πιο Κομψών Προσώπων του 2023.

Ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας Γιουν Σουκ-γέολ συμπεριλαμβάνεται στη λίστα για την ερμηνεία του "American Pie" στον Λευκό Οίκο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.