Η συλλογή της Falconeri για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2023 είναι Pure Cashmere

Η συλλογή προσφέρει μοναδικά, διαχρονικά στυλ, ιδανικά για τον σύγχρονο άντρα και γυναίκα σε μια αναζήτηση για ασυμβίβαστη κομψότητα και άνεση.

Γράφει: Esquire Editors 16 Δεκεμβρίου 2023

Η Falconeri είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία της Συλλογής για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2023, μια εκπληκτική μαρτυρία της λεπτότητας, απαλότητας και κομψότητας των καλύτερων ινών στον κόσμο: Pure Cashmere.

Φέτος, η καμπάνια της Falconeri, καθοδηγείται από μια συναρπαστική, μοναδική ιστορία, η οποία βρίσκει την πορεία της διασχίζοντας την μεγαλοπρεπή καρδιά της φύσης: τα βουνά.

Με την μαγευτική του αγκαλιά, το βουνό φέρνει στο νου την ζεστασιά που μόνο η Falconeri μπορεί να προσφέρει, δημιουργώντας μια βαθιά σύνδεση μεταξύ της φύσης, του πάθους και της αυθεντικότητας.

Η συλλογή της Falconeri για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2023 είναι Pure Cashmere

Οι νέες αφίξεις αυτής της σεζόν αντιπροσωπεύονται από τον απόλυτο πρωταγωνιστή: ένα ζευγάρι, έναν άντρα και μια γυναίκα, οι οποίοι θα μας οδηγήσουν σε ένα αξέχαστο ταξίδι για να ανακαλύψουμε την αυθεντική αίσθηση του brand και την απίστευτη ζεστασιά που μόνο το Pure Cashmere της Falconeri είναι ικανό να μεταφέρει. Κάθε συναίσθημα, χαμόγελο και στιγμή συνενοχής, συγχωνεύεται με την καλύτερη φυσική ίνα, υπογραμμίζοντας τον παραλληλισμό μεταξύ της ποιότητας των προϊόντων της Falconeri και της ευρωστίας των αυθεντικών δεσμών.

Το ταξίδι ξεκινάει με το ζευγάρι τυλιγμένο σε ζεστά ενδύματα από κασμίρ σε φυσικά χρώματα, ειδικά επιλεγμένα για να ενισχύουν την απαλότητα και την μοναδικότητα των δημιουργιών της Falconeri. Αυτές οι αποχρώσεις υποδεικνύουν την σημαντικότητα που το brand προσθέτει στη διαχρονική, υψηλής-ποιότητας μόδα.

Η Συλλογή προσφέρει μοναδικά, διαχρονικά στυλ, ιδανικά για τον σύγχρονο άντρα και γυναίκα σε μια αναζήτηση για ασυμβίβαστη κομψότητα και άνεση.

Η καμπάνια είναι μια ωδή στην ομορφιά του ταξιδιού, μια πρόσκληση να τυλιχτείτε στην απεριόριστη απαλότητα του Pure Cashmere και τα μοναδικά συναισθήματα στο δέρμα. Μοναδικά ρούχα γίνονται η συντροφιά στην ζωή και την περιπέτεια, δημιουργώντας πολύτιμες αναμνήσεις σε κάθε βήμα της διαδρομής.

FALCONERI

Ακολουθείστε την Falconeri σε αυτό το εξωπραγματικό ταξίδι!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.