4 looks για 4 διαφορετικές περιστάσεις | Ο Μιχάλης Συριόπουλος με τα looks που θα φοράς στο repeat τον χειμώνα

Πώς θα δημιουργήσεις προσεγμένες εμφανίσεις σε κάθε περίσταση.

Γράφει: Esquire Editors 22 Δεκεμβρίου 2023

Ένας από τους λόγους που ο κόσμος της μόδας χαίρει τόσο μεγάλης αναγνώρισης και αγάπης είναι πως λειτουργεί ως τρόπο έκφρασης για κάθε έναν από εμάς. Κάθε νέα περίσταση μπορεί να σταθεί ως η τέλεια αφορμή για να εκφράσεις μία διαφορετική πτυχή του εαυτού σου, "ντύνοντας" την με τα ρούχα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σε γεμίσουν με αυτοπεποίθηση. Παράλληλα, τα ρούχα και οι συνδυασμοί που συνδυασμοί που φοράς γίνονται μέρος της προσωπικότητας και των αναμνήσεων σου. Ακριβώς, γι' αυτόν τον λόγο χρειάζεται να επιλέγεις προσεκτικά κάθε look, αλλά και τα ρούχα που προσθέτεις στη γκαρνταρόμπα σου. 

Πολύτιμη βοήθεια σε όλη αυτή την αναζήτηση του στυλ μας είναι τα brands που έχουν θέσει ως στόχο να μας βοηθήσουν να πετύχουμε κάτι σημαντικό. Να εμπλουτίσουμε δηλαδή τη γκαρνταρόμπα μας με ρούχα που έχουν δημιουργηθεί από άκρως ποιοτικά υφάσματα, χαρακτηρίζονται από άψογη εφαρμογή και γραμμές, ενώ πετυχαίνουν την τέλεια αρμονία ανάμεσα στο διαχρονικό και μοντέρνο ντύσιμο. Ακριβώς αυτό καταφέρνει να πετύχει η the Bostonians, το brand που βοηθά κάθε σύγχρονο άντρα να αναδείξει την προσωπικότητά του με κάθε εμφάνιση, όποιο κι αν είναι το dress code. 

Ακριβώς όμως επειδή πάντα η στιλιστική έμπνευση είναι πολύτιμη, ο Μιχάλης Συριόπουλος δημιούργησε τέσσερα σύνολα για τέσσερις διαφορετικές περιστάσεις, βοηθώντας σε να εξελίξεις περισσότερο το προσωπικό στυλ σου. 

Για ένα business meeting

Πλέον, το ντύσιμό μας ως επαγγελματίες μπορεί να ακολουθεί τους κανόνες του dress code ενώ ταυτόχρονα είναι αρκετά μοντέρνο. Για παράδειγμα, το total the Bostonians σύνολο του Μιχάλη Συριόπουλου σε γήινες αποχρώσεις είναι ιδανική επιλογή. Ο ηθοποιός συνδύασε ένα καρό πουκάμισο με πλεκτή ζακέτα σε μπεζ απόχρωση και παντελόνι ακριβώς στον ίδιο τόνο. 

4 looks για 4 διαφορετικές περιστάσεις | Ο Μιχάλης Συριόπουλος με τα looks που θα φοράς στο repeat τον χειμώναΒασίλης Μαντάς

Extra Tip

Η πλεκτή ζακέτα είναι ένα από τα κομμάτια που πρωταγωνιστούν στην ανδρική γκαρνταρόμπα του χειμώνα και όχι άδικα. Πρόκειται για ένα hero item που μπορείς να φορέσεις σε κάθε περίσταση. 

ΣυριόπουλοςΒασίλης Μαντάς

Για μία βόλτα στην πόλη

Πρόκειται για έναν από τους αλάνθαστους συνδυασμούς που μπορείς να δημιουργήσεις εάν επιθυμείς να νιώθεις κομψός και κυρίως άνετος στις casual βόλτες σου στην πόλη -και όχι μόνο. Συνδύασε ένα denim πουκάμισο με τζιν παντελόνι και αναβάθμισε το αποτέλεσμα με ένα γκρι πουλόβερ, ακριβώς όπως έκανε και ο Μιχάλης Συριόπουλος. 

ΣυριόπουλοςΒασίλης Μαντάς

Extra Tip

Το denim πουκάμισο συνδυάζεται με τα πάντα και είναι η λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά στο casual dressing. Το πουκάμισο του Μιχάλη Συριόπουλου από τη The Bostonians ταιριάζει τέλεια με τα χειμερινά πουλόβερ σου. 

ΣυριόπουλοςΒασίλης Μαντάς

Για day to night περιστάσεις 

Στην περίπτωση που θέλεις να ντυθείς προσεγμένα, ωστόσο δεν είσαι σίγουρος τι να φορέσεις, ένα μαύρο μονοχρωματικό σύνολο είναι ιδανική επιλογή. Ο Μιχάλης Συριόπουλος δημιούργησε το ιδανικό look για day to night περιστάσεις, συνδυάζοντας ένα μαύρο ζιβάγκο πουλόβερ με μαύρο skinny παντελόνι και μαύρο δερμάτινο μπουφάν. Cool, πολύ σύγχρονο και ταυτόχρονα διαχρονικά, το look του έχει την υπογραφή του brand the Bostonians.

ΣυριόπουλοςΒασίλης Μαντάς

Extra Tip

Η στιλιστική αξία του μαύρου ζιβάγκο είναι διαχρονική και ένα από τα κομμάτια που χρειάζεται να βάλεις πρώτο στη χειμερινή shopping list σου. 

ΣυριόπουλοςΒασίλης Μαντάς

Για μία βραδινή έξοδο

Tailored γραμμές, ουδέτερες αποχρώσεις, υψηλής ποιότητας υφές και υφάσματα. Ακριβώς αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται να έχει μία βραδινή εμφάνιση. Ο Μιχάλης Συριόπουλος δημιούργησε το ιδανικό look από the Bostonians, συνδυάζοντας ένα γκρι πουλόβερ με υφασμάτινο παντελόνι, γραβάτα και μαύρο σακάκι. 

ΣυριόπουλοςΒασίλης Μαντάς

Οι συλλογές της The Bostonians διατίθενται στo Flagship store της εταιρείας στο The Mall Athens και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Ακολούθησε την The Bostonians στο Ιnstagram

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.