The Tradition of Craftsmanship, ένα κινηματογραφικό ταξίδι στην τέχνη της υποδηματοποιίας από την Kalogirou

Ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα υψηλής αισθητικής, που αποτίει φόρο τιμής στην ομώνυμη συλλογή The Kalogirou Collection.

Γράφει: Esquire Editors 17 Δεκεμβρίου 2023

Η ιστορική εταιρεία KALOGIROU παρουσιάζει το ‘The Tradition of Craftsmanship’, ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα υψηλής αισθητικής, που αποτίει φόρο τιμής στην ομώνυμη συλλογή The KALOGIROU Collection, και ακολουθεί το ιστορικό brand από την ίδρυσή του το 1890 έως και σήμερα.

Για περισσότερα από 130 χρόνια , η KALOGIROU αποτελεί συνώνυμο της κομψότητας, της ποιότητας και της δεξιοτεχνίας, αξίες τις οποίες γιορτάζει μέσα από τη δημιουργία ενός βίντεο και σειράς φωτογραφιών, μια ωδή στην μακραίωνη κληρονομιά της ομώνυμης συλλογής υποδημάτων της. Ενσαρκώνοντας την τέχνη και την αφοσίωση που έχει καθορίσει την KALOGIROU από την ίδρυσή της, το ‘The Tradition of Craftsmanship’, επισφραγίζει την ακλόνητη δέσμευσή της στην αριστεία. Κάθε ζευγάρι παπούτσια της KALOGIROU, εξάλλου, αφηγείται μια ιστορία τέχνης, ποιότητας και διαχρονικής κομψότητας. 

The Tradition of Craftsmanship, ένα κινηματογραφικό ταξίδι στην τέχνη της υποδηματοποιίας από την Kalogirou

Tο βίντεο προσκαλεί τους θεατές σε ένα μαγευτικό ταξίδι στις περίτεχνες και σύνθετες φάσεις της κατασκευής των υποδημάτων, αποκαλύπτοντας τη σχολαστική διαδικασία πίσω από κάθε ζευγάρι παπουτσιών. Από το αρχικό στάδιο του σχεδιασμού, την επιλογή των εξαιρετικών πρώτων υλών και των δερμάτων, μέχρι την κοπτική ακρίβεια και τις δεξιοτεχνικά δεμένες ραφές, κάθε ξεχωριστό πλάνο απηχεί την αφοσίωση της KALOGIROU στην υψηλή τέχνη της υποδηματοποιίας.

Kalogirou

Το συγκεκριμένο οπτικοακουστικό υλικό, αναδεικνύει – μέσα από τη λιτότητα των εικόνων - την ακλόνητη αφοσίωσή της KALOGIROU στη διατήρηση του παραδοσιακού ελληνικού σχεδιασμού , της υποδηματοποιίας και την αδιάκοπη επιδίωξή της για υψηλής ποιότητας υποδήματα. Έτσι, κάθε ζευγάρι παπούτσια γίνεται ένα έργο τέχνης, μια απόδειξη της κληρονομιάς του brand και της δεξιοτεχνίας των τεχνιτών, ενώ παράλληλα σύμβολο του στυλ και της αέναης κομψότητας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.