Στιλάτος στο βουνό

Άνεση, ζεστασιά και στυλ μέσα από 10 απαραίτητα κομμάτια για την επόμενη εξόρμησή σου στο βουνό.

Γράφει: Νίκη Κοντομηνά 10 Ιανουαρίου 2024

Αναρωτιέσαι πώς να ντυθείς στα βουνά μετά από μια μέρα που θα οργώνεις τις πίστες ή μήπως πώς να ντυθείς για το σαλέ βλέποντας τους άλλους να οργώνουν τις πίστες; Ακόμα και σαλέ να μη δεις ούτε στο χιλιόμετρο και απλώς να θες να κάνεις μία εκδρομή στο βουνό εδώ είμαστε εμείς. Μην αγχώνεσαι, έχουμε την απάντηση - για όλες τις περιπτώσεις.

Σίγουρα δεν μπορείς να εγκαταλείψεις τα θερμικά στρώματα των μπουφάν, που συνδυάζουν ζεστασιά και μοντέρνο στυλ. Σε περίπτωση ξαφνικών καιρικών φαινομένων, τα αδιάβροχα παντελόνια βοηθούν στο να παραμείνεις στεγνός και, απόλυτα, άνετος. Αξεσουάρ όπως τα θερμικά γάντια και τα καπέλα είναι επίσης απαραίτητα.

Επιπρόσθετα, τα ανθεκτικά στο χιόνι και την υγρασία υποδήματα ολοκληρώνουν την πιο λειτουργική και ευέλικτη εμφάνιση. Εν ολίγοις, η ιδανική ενδυμασία για το après-ski πρέπει να ισορροπεί ανάμεσα στην κλασική ενδυμασία των σκιέρ με λίγο περισσότερο στυλ. Τα παρακάτω κομμάτια είναι ό,τι πρέπει είτε κάνεις σκι είτε όχι, για να μην κρυώσεις, αλλά και να δείχνεις ωραίος. Αυτό δε θέλουν όλοι;

 Θερμικές κάλτσες GORE WEAR

Στιλάτος στο βουνό Courtesy photo
Θερμικές κάλτσες GORE WEAR.

Κατασκευασμένο από 41% πολυαμίδιο, 28% μαλλί, 28% πολυακρυλικό και 3% ελαστάν, είναι ένα αξεσουάρ που προσφέρει μεγάλη ζεστασιά χάρη στο ύφασμα GORE Selected Fabrics, το οποίο είναι εξαιρετικά διαπνέον και απομακρύνει γρήγορα τον ιδρώτα. Επίσης, είναι κάλτσες ενισχυμένες στα δάχτυλα των ποδιών και στη φτέρνα για την αποφυγή φουσκάλων, με επίπεδες ραφές.

Αθλητικά γυαλιά σκι LGL Uvex

Αθλητικά γυαλιά σκι LGL Uvex Courtesy photo
Αθλητικά γυαλιά σκι LGL Uvex.

Τα γυαλιά σκι Athletic LGL Uvex έχουν ρετρό εμφάνιση με απόδοση αιχμής. Με ρυθμιζόμενη και αντιολισθητική ζώνη, αποτελούν το ιδανικό αξεσουάρ για όσους θέλουν να ξέρουν πώς να ντύνονται στο βουνό ακόμα και εκτός πίστας και να είναι μοντέρνοι. Πρόκειται για ένα γυαλί σκι με 100% προστασία από τις ακτίνες UVA, UVB και UVC που συνδυάζει στυλ και λειτουργικότητα.

Θερμική μπλούζα M 260 TECH LS ICEBREAKER

Θερμική μπλούζα M 260 TECH LS ICEBREAKERCourtesy photo

Αυτή η μπλούζα με φερμουάρ στον γιακά είναι η οριστική λύση για την αντιμετώπιση των χαμηλών θερμοκρασιών σε υψόμετρο. Σε κλασικό μαύρο χρώμα, αποτελεί το ιδανικό ρούχο για να απαντήσεις μια για πάντα, το ερώτημα "πώς να ντυθώ κάτω από το μπουφάν στα βουνά". 

 Helly Hansen Powderface Insulated jacket

Helly Hansen Powderface Insulated Jacket Courtesy photo
Helly Hansen Powderface Insulated jacket.
 

Το Helly Hansen Powderface Insulated Jacket είναι το απαραίτητο κομμάτι για περιπέτειες εκτός πίστας. Η μεμβράνη HELLY TECH® Performance, η επεξεργασία DWR χωρίς PFC και η γέμιση 80g PrimaLoft® εγγυώνται διαπνοή, θερμική άνεση και προστασία από τους ατμοσφαιρικούς παράγοντες.

Μπότες après-ski LORDAN από την KIMBERFEEL

Μπότες après-ski LORDAN από την KIMBERFEEL Courtesy photo
Μπότες après-ski LORDAN από την KIMBERFEEL.

Αυτά τα παπούτσια χιονιού προσφέρουν άνεση και στυλ, καθώς είναι εξοπλισμένα με αδιάβροχη και διαπνέουσα μεμβράνη KIMBERTEX και ζεστή επένδυση από συνθετική γούνα, η οποία διατηρεί τα πόδια σας ζεστά και στεγνά. Η αυλακωτή εξωτερική σόλα από θερμοπλαστικό καουτσούκ εξασφαλίζει σταθερότητα στο χιονισμένο έδαφος.

Ανδρικό παντελόνι C1 PANT CANDIDE 

Ανδρικό παντελόνι C1 PANT CANDIDE Courtesy photo
Ανδρικό παντελόνι C1 PANT CANDIDE.

Το ανδρικό παντελόνι C1 PANT CANDIDE είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του σκι που αναζητούν άνεση και στυλ. Μιλώντας για το πώς να ντύνεσαι στα βουνά για να κινείσαι ελεύθερα, αυτό το κομμάτι προσφέρει 40g μόνωσης Primaloft Silver και oversized unisex εφαρμογή.

North Face νάιλον σακίδιο πλάτης Borealis

North Face νάιλον σακίδιο πλάτης Borealis Courtesy photo
North Face νάιλον σακίδιο πλάτης Borealis.

Με ρυθμιζόμενους ιμάντες ώμου και μέσης, κλείσιμο με φερμουάρ στο πάνω μέρος, πολλαπλές τσέπες και θήκη για φορητό υπολογιστή, αυτό σακίδιο από τη North Face είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για να "αντιμετωπίσεις" την ύπαιθρο με στυλ.

Patagonia techno micro D neck warmer (λαιμουδιέρα)

Patagonia techno micro D neck warmer (λαιμουδιέρα) Courtesy photo
Patagonia techno micro D neck warmer (λαιμουδιέρα).

 Γάντια με εφαρμογή X Eska GR10K

Γάντια με εφαρμογή X Eska GR10K Courtesy photo
Γάντια με εφαρμογή X Eska GR10K.
 

Τα γάντια Eska GR10K X patch είναι το απόλυτο αξεσουάρ για όσους αναρωτιούνται πώς να ντύνονται στα βουνά και να παραμένουν cool. Σε ανθρακί γκρι χρώμα, με σχέδιο wrap-around, είναι γάντια σκι συμβατά με οθόνη αφής, εξοπλισμένα με ελαστικές μανσέτες και επένδυση από fleece.

Σκούφος Supreme x Nike 

Σκούφος Supreme x Nike Courtesy photo
Σκούφος Supreme x Nike.

Ο σκούφος Supreme x Nike με print από δέρμα φιδιού στο μπροστινό μέρος  και φαρδύ γείσο με πτυχώσεις, αποτελεί σύμβολο του στυλ. Σε κόκκινο χρώμα, είναι κατασκευασμένο από 100% ακρυλικό και είναι ένα αξεσουάρ που συνδυάζει το trend και την ποιότητα για όσους θέλουν να παραμένουν πιστοί στις τάσεις, ακόμη και στο βουνό.

Με πληροφορίες από: Esquire IT

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η grooming ρουτίνα ενός μύθου των σπορ

Τι, πώς και ποια προϊόντα χρησιμοποιεί ο θρύλος της ενόργανης γυμναστικής και εσχάτως για 7η φορά πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.