Γιατί όλοι μιλούν για την Dirty Laundry;

Αναλύοντας το φαινόµενο µιας µάρκας που φαίνεται να φτιάχνει κάτι παραπάνω από cool ρούχα, στην καρδιά και τους ρυθµούς της µόδας και του σύγχρονου στυλ.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 11 Ιανουαρίου 2024

Ένα love story που μπορεί να μιξάρει ιδανικά ισόποσες δόσεις απλότητας, άνεσης και ουσίας. Και που το πραγματοποιεί αυτό έχοντας ως κινητήριες δυνάμεις τη διαχρονικότητα και την ανθεκτικότητα, αλλά και σε ένα πλαίσιο gender fluid τελειότητας, που δε φυλακίζεται σε στερεότυπα και είναι ανοιχτό σε όλους. Ξέρεις, ρε παιδί μου, μιλάμε για εκείνους τους δημιουργούς που δε βλέπουν απλώς τα ρούχα ως προϊόντα, αλλά ως έναν καμβά έκφρασης και δημιουργικότητας. Όπου κάθε ίνα τους ψιθυρίζει ιστορίες μινιμαλισμού και relaxed vibes, υπό τον μανδύα μιας μεγάλης γκάμας από premium casual κομμάτια σε loose γραμμές – ακριβώς από εκείνα που όχι απλώς καλύπτουν το σώμα, αλλά το αγκαλιάζουν αληθινά και του επιτρέπουν να κινείται ελεύθερα, χωρίς κανέναν περιορισμό. Και αυτό ακριβώς κάνουν στην Dirty Laundry.

Κάθε κομμάτι και μια ιστορία

Σε βοηθούν μέσω αυτών να πεις τη δική σου ιστορία, επεκτείνοντας την ψυχή και τις σκέψεις σου σε αυτά που φοράς. Και το πραγματώνουν επιβεβαιώνοντας κάθε φορά πως τα ρούχα είναι πολύ περισσότερα από κλωστές και υφάσματα. Είναι τρόπος ζωής. Τα σχέδια του brand φιλοδοξούν να αποτελέσουν μέρος ενός ταξιδιού μοναδικότητας, μια επέκταση της κάθε φορά ιστορίας.

Κάθε ένδυμα αφηγείται ένα διαχρονικό story μέσω των βαμβακερών, μαλακών υφασμάτων, της καθαρότητας των γραμμών του, της χρωματικής παλέτας που δεν περιορίζεται. Όλα αυτά δηλαδή που σε περνούν από το τερέν τόσο του up to date όσο και του κλασικού. Παράλληλα, με μια ακλόνητη δέσμευση στην ποιότητα – από την επιλογή των συνεργατών παραγωγής έως αυτήν των υλικών.

Το όραμα της Dirty Laundry δείχνει να ξεπερνά τη σφαίρα των τάσεων της μόδας και να αγγίζει τις παρυφές της αυτοπραγμάτωσης. Της πεποίθησης πως ό,τι φοράς είναι φιλοσοφία ζωής και σε βοηθά να επικοινωνήσεις αυτό που είσαι και αυτό που θέλεις να γίνεις. Κομμάτια-statements που δεν αντικατοπτρίζουν απλώς αισθητικές προτιμήσεις και γούστο ή καλύπτουν τις πρακτικές ανάγκες, αλλά εκπέμπουν τη φιλοσοφία της ζωής και το καθημερινό mentality.

Σε όλο αυτό υπάρχει και μια μεγάλη πρόκληση που καθιστά ακόμα πιο γοητευτική τη διεργασία: Η Dirty Laundry τοποθετεί στο κάδρο τη βιωσιμότητα, ως βασικό πυλώνα. Το brand υιοθετεί τις πιο εξελιγμένες και φιλικές προς το περιβάλλον διαδικασίες παραγωγής και εμπορίας για τα ρούχα του, ενώ ακριβώς αυτός είναι και ο λόγος που δημιουργεί unisex προτάσεις, επίκαιρες όσα χρόνια κι αν περάσουν, χρησιμοποιώντας άριστης ποιότητας υφάσματα. Κάνει, δηλαδή, υπεύθυνες επιλογές, σε κάθε βήμα.

Στην Dirty Laundry λατρεύουν να κινούνται σε κλασικές μεθόδους και να συνεργάζονται με τους πιο δημιουργικούς ανθρώπους. Ο ανθρώπινος παράγοντας έχει πρωταρχική σημασία τόσο στον σχεδιασμό και στην παραγωγή όσο και στις καμπάνιες της εταιρείας, εκεί όπου οι πολύτιμοι συνεργάτες του brand –από τους στυλίστες, τους hair curators και τους make up artists έως τους φωτογράφους και τους creative directors– όλοι συμβάλλουν καθοριστικά στην επιτυχία.

Το fashion brand Dirty Laundry, όμως, βρίσκεται διαρκώς σε ανοιχτή γραμμή με τις εξελίξεις, όπως ακριβώς συμβαίνει και με την παρουσίαση της συλλογής Φθινόπωρο-Χειμώνας 2023-2024, με τη χρήση εντυπωσιακά "αληθινής" ΑΙ τεχνολογίας.

Η έξοχη –και πιο πρόσφατη– καμπάνια είναι φτιαγμένη ψηφιακά, με τη χρήση mixed media, meta world και τελευταίας τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης. Φέτος κυριαρχούν οι ανανεωμένες σχεδιαστικές λεπτομέρειες στα αγαπημένα Τ-shirts, τα crewnecks φούτερ, τα άνετα παντελόνια, τις hoodie ζακέτες, τα overshirts και τα all-time classic bomber jackets – όλα εκείνα που δομούν την έως τώρα φήμη της. Fashion essentials που αγγίζουν όσους ζουν έντονα τη σύγχρονη καθημερινότητα, αναζητούν τη διαφορετικότητα και θέλουν να κυκλοφορούν με all-day άνεση, κομψότητα και αυτοπεποίθηση.

Με όλους αυτούς τους τρόπους, η Dirty Laundry συμβάλλει στη διαμόρφωση προτύπων, ακριβώς εκεί όπου η εξωτερική εμφάνιση αντανακλά την ήρεμη δύναμη που πηγάζει από μέσα. Δεν είναι απλώς μόδα, είναι ένα love affair με στυλ και ψυχή. Με ψυχή και στυλ. 


Οι συλλογές είναι διαθέσιµες:

ΑΘΗΝΑ: στο Flagship Store Λεωφ. Δηµ. Αγγ. Μεταξά 18, Γλυφάδα, στα πολυκαταστήµατα attica

σε Golden Hall/ City Link/ The Mall Athens και στο Factory Outlet

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Mediterranean Cosmos και attica Τσιµισκή

Παράλληλα, σε επιλεγµένα σηµεία πώλησης όλη την Ελλάδα και οnline στο www.dirty-laundry.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η grooming ρουτίνα ενός μύθου των σπορ

Τι, πώς και ποια προϊόντα χρησιμοποιεί ο θρύλος της ενόργανης γυμναστικής και εσχάτως για 7η φορά πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.