Δεν χρειάζεται να περιμένεις την άνοιξη για να φορέσεις τζην μπουφάν

Επένδυσε στην τάση του layering και φόρεσε το denim jacket ακόμα κι όταν έξω το κρύο είναι τσουχτερό.

Σε συντροφεύει από τα σχολικά χρόνια μέχρι την ενήλικη ζωή σου. Συγκαταλέγεται στα κλασικά κομμάτια της μόδας, αντρικής και γυναικείας, και έχει φορεθεί από τα μεγαλύτερα style icons: Από τον τον Elvis Presley και τον Paul Newman μέχρι τον Ryan Gosling, τον John Hamm και τον Kanye West. Ο τελευταίος μάλιστα είναι εκείνος που επανέφερε τόσο δυναμικά στο προσκήνιο το τζην μπουφάν. Αγαπημένος του συνδυασμός με μαύρο, στενό τζην παντελόνι, trainers και φαρδιά και μακριά t-shirts ή hoodies.

Δεν χρειάζεται να περιμένεις την άνοιξη για να φορέσεις τζην μπουφάν

Είναι επίσης εκείνος που κατέρριψε στις μέρες μας το μύθο της εποχικότητας του denim jacket, φορώντας το μες στο καταχείμωνο πάνω από αθλητικά φούτερ και κάτω από μακριά καμηλό παλτό ή παρκά σε camouflage print, υιοθετώντας την τάση του layering. Τον συνδυασμό διαφορετικών ρούχων -σε στυλ, ύφασμα, χρώμα- μεταξύ τους, φορεμένων το ένα πάνω από το άλλο.

ΤΖΗΝ ΜΠΟΥΦΑΝ
ΤΖΗΝ ΜΠΟΥΦΑΝ
ΤΖΗΝ ΜΠΟΥΦΑΝ

Style tip: Δώσε προσοχή στο σχέδιο που θα επιλέξεις, ώστε να ταιριάζει με το προσωπικό σου στυλ και τα ρούχα σου. Αν μη τι άλλο, υπάρχει μεγάλη ποικιλία στην αγορά για να αγοράσεις εκείνο που σε εκφράζει καλύτερα, από το μέγεθος (στενό, κλασικό, κοντό) μέχρι το χρώμα (ανοιχτόχρωμο, σκούρο, φθαρμένο, πετροπλυμένο).

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.