Καλύτερο στυλ σε 5 απλές κινήσεις

Οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη μεγάλη διαφορά.

Νέα χρονιά, νέες επιλογές, νέο στυλ. Καλύτερο στυλ. Πιο κομψό και σύγχρονο, λιγότερο μονότονο και ατσούμπαλο με τις ακόλουθες πέντε αλλαγές στον τρόπο που ντύνεσαι.

Άλλαξε χρώμα

Συγκεκριμένα, με τα χρώματα που είναι μόδα το 2019. Φέτος, η Pantone ανέδειξε ως χρώμα της χρονιάς το living coral, μία ζωηρή, αλλά ταυτοχρόνως ήσυχη απόχρωση του κοραλί. Από την άλλη, ο οίκος Prada για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 προτείνει τις έντονες αποχρώσεις των πολύτιμων λίθων (jewel tones) αντί για τα κλασικά μπλε, γκρι και μαύρο και τις ανοιχτές αποχρώσεις αντί για το επίσης λευκό.

Ξεφορτώσου ό,τι δεν θα φορέσεις ποτέ ξανά

Καλύτερο στυλ σε 5 απλές κινήσεις

Κάνοντας πού και πού ένα καλό ξεσκαρτάρισμα στη ντουλάπα, κάνεις λιγάκι πιο εύκολη την αποστολή "καθημερινό ντύσιμο". Σίγουρα αυτή θα ήταν η συμβουλή της κυρίας της φωτογραφίας. Σε περίπτωση που δεν την γνωρίζεις είναι η Marie Kondo, best selling συγγραφέας, σύμβουλος οργάνωσης χώρων, γκουρού της τάξης και παρουσιάστρια της νέας εκπομπής του Netflix, Tidying Up with Marie Kondo.

Επένδυσε σε ένα κομμάτι statement

ΑΝΤΡΙΚΗ ΤΣΑΝΤΑ

Ένα ρετρό πουλόβερ, ένα εμπριμέ πουκάμισο, ένα σατέν bomber jacket, μία τζην σαλοπέτα, ένα oversized, μακρύ φουσκωτό μπουφάν, ένα ζευγάρι chunky sneakers. Όλα αποτελούν εκκεντρικά κομμάτια που βρίσκονται φέτος στο προσκήνιο της μόδας και του χρόνου μπορεί να έχουν "πεθάνει". Σίγουρα δεν είναι ευκολοφόρετα και ευκολοσυνδύαστα. Γι' αυτό προτίμησε να αγοράσεις ένα κομμάτι statement για να χαρίσεις το μοντέρνο twist που επιθυμείς στο στυλ σου.

Think big

ΑΝΤΡΙΚΗ ΜΟΔΑ

Για την ακρίβεια, wide. Μία από τις μεγάλες τάσεις του 2019 είναι οι oversized γραμμές σε casual και formal look, από τις αθλητικές φόρμες και τζην παντελόνια μέχρι τα μάλλινα παλτό, τα φουσκωτά μπουφάν και τα boxy suits (τα φαρδιά κοστούμια με τους τετραγωνισμένους ώμους).

Δώσε ψήφο εμπιστοσύνης στα αξεσουάρ

ΤΙΜΟΤΕ ΣΑΛΑΜΕ

Αν δεν το έχεις πολύ με το άθλημα, φρόντισε η επιλογή σου να κινείται σε κλασικές αξίες: ρολόι, γραβάτα, ποσέτ. Αν πάλι θέλεις να κάνεις ένα βήμα παραπέρα, ένα διακριτικό δαχτυλίδι ή βραχιόλι θα κάνει τη δουλειά του. Τα ογκώδη και εκκεντρικά κοσμήματα δεν ταιριάζουν σε όλους, μόνο σ' αυτούς που μπορούν να τα φορέσουν και όχι να τους φορέσουν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.