Με τη νέα καλοκαιρινή συλλογή της Τom Tailor είσαι ο εαυτός σου

Η νέα καμπάνια του brand μάς ενθαρρύνει να αρχίσουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας, ξεκινώντας από τον τρόπο που ντυνόμαστε.

Σε έναν κόσμο που βασιλεύει η σύγκριση σε όλα τα επίπεδα, με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να μεγεθύνουν το πρόβλημα, υπάρχει ένα brand που μας προσκαλεί φέτος το καλοκαίρι να αγαπήσουμε τη μοναδικότητά μας και όλα εκείνα τα στοιχεία που μας κάνουν ξεχωριστούς. Να είμαστε ο εαυτός μας, χωρίς όρους, ασχέτως αν εκπληρώνουμε οποιαδήποτε κοινωνική προσδοκία και να ξεκινήσουμε να το εκφράζουμε πρώτα απ' όλα από τον τρόπο που ντυνόμαστε.

"Πες ΝΑΙ στη νέα σεζόν" είναι το motto της νέας καμπάνιας της Tom Tailor για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2019, με τις συλλογές της να διακρίνονται για το athleisure στυλ τους.

Με τη νέα καλοκαιρινή συλλογή της Τom Tailor είσαι ο εαυτός σου

Αγκαλιάζοντας με θάρρος το χρώμα, τα prints και τα ελαφρά υλικά, τα ρούχα της αντρικής σειράς αποπνέουν ένα αίσθημα ευεξίας, χωρίς να χάνουν την κομψότητά τους: Το λινό υψηλής ποιότητας συνδυάζεται με το δροσερό βαμβάκι και τα ανοιχτόχρωμα denim, την ώρα που το καλοκαιρινό καρό συναντούν τις ρίγες. Αντιανεμικά μπουφάν και παρκά είναι απαραίτητα για καθημερινές casual εμφανίσεις, όταν φυσά δροσερό αεράκι.

Tom Tailor

Στο ίδιο ύφος κινείται και η συλλογή Tom Tailor Denim, που χαρακτηρίζεται επίσης από τη ρετρό τάση του athleisure και επικεντρώνεται σε εντυπωσιακά streetstyle στοιχεία και νέα σχέδια denim.

Tom Tailor

Κεντρική διάθεση: Shop & Trade (Πειραιώς 222, Ταύρος , Αθήνα). Πληροφορίες: 210 3408400.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.