Κανείς δεν φορά καλύτερα το pyjama suit από τον Donald Glover

Η ίσως πιο τολμηρή τάση του φετινού καλοκαιριού στην αντρική μόδα .

Ηθοποιός, τραγουδοποιός, style icon της εποχής μας. Σ' αυτή την τελευταία "ιδιότητα" του Donald Glover θα σταθούμε για να υπογραμμίσουμε για ακόμα μία φορά το εξής: Ο τύπος έχει χάρισμα τουλάχιστον όσον αφορά το ντύσιμο. Δείχνει πάντα cool και κομψός ό,τι κι αν φοράει και η αλήθεια είναι ότι δεν ντύνεται ποτέ συμβατικά.

Σε πρόσφατη εμφάνισή του, στο πλαίσιο προώθησης της νέας του ταινίας -δανείζει τη φωνή του στον Simba στο "Βασιλιάς των Λιονταριών" του Jon Favreau-, o Childish Gambino, όπως είναι το μουσικό nickname του, υιοθεέτησε την ίσως πιο τολμηρή τάση του φετινού καλοκαιριού στην αντρική μόδα: το pyjama suit.

Κανείς δεν φορά καλύτερα το pyjama suit από τον Donald Glover

Επέλεξε ένα σεταρισμένο σύνολο, που είναι εμπνευσμένο από το ύφασμα, τη γραμμή και την εικόνα της πιτζάμας, αποτελούμενο από σατέν πουκάμισο και παντελόνι με φλοράλ μοτίβο. Ολοκλήρωσε το σύνολο με μπορντό, κροκό loafers. 

Το pyjama suit μπορεί να φορεθεί είτε ως στολή/σετ πιτζάμας, όπως μας έδειξε ο Glover, είτε μεμονώμενα, για παράδειγμα pyjama πουκάμισο με chino παντελόνι.


Φωτογραφίες © getty images​​​​​​

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.