Το καλοκαιρινό στυλ θέλει μονοχρωμία και τονικότητα

Ο πιο εύκολος δρόμος για μία μίνιμαλ, κομψή εμφάνιση περνά από την επιλογή ενός χρώματος.

Έντονα χρώματα, εκκεντρικά σχέδια, φωτεινές αποχρώσεις. Τα τρία χαρακτηριστικά του καλοκαιρινού ντυσίματος, που λόγω εποχής, καιρού και διακοπών αποκτά μία πιο ανέμελη και τολμηρή διάθεση για πειραματισμούς. Σίγουρα ένα λουλουδάτο κοντομάνικο πουκάμισο θα χαρίσει "αυτό το κάτι" στο στυλ σου, ωστόσο καλό είναι να μην ξεχνάς τη σημασία της μονοχρωμίας και της τονικότητας στην αντρική γκαρνταρόμπα. Είναι ο πιο εύκολος δρόμος που θα σε οδηγήσει κατευθείαν στο χτίσιμο ενός απλού, αλλά κομψού συνόλου.

Το μονόχρωμο σύνολο

Το καλοκαιρινό στυλ θέλει μονοχρωμία και τονικότητα

Εδώ, επιλέγεις ένα χρώμα, όπως είναι για παράδειγμα το navy blue της φωτογραφίας και το φοράς από πάνω μέχρι κάτω. Εκτός από το σκούρο μπλε, το μαύρο είναι μία ακόμα εύκολη επιλογή για να συνθέσεις ένα μονόχρωμο outfit. Παρομοίως και το γκρι, ανθρακί ή του πάγου.

Το tonal dressing

ΛΕΥΚΟ ΜΠΕΖ ΜΟΝΟΧΡΩΜΙΑ ΤONAL DRESSING

Ή αλλιώς ton sur ton. Πρόκειται για τον τρόπο ένδυσης που ποντάρει στην τονικότητα. Όταν δηλαδή επιλέγεις ένα χρώμα και χτίζεις ένα μονόχρωμο σύνολο, που αποτελείται από διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος. Ο πιο κλασικός καλοκαιρινός είναι ο συνδυασμός των ουδέτερων λευκών και εκρού, ενώ ένας πιο εκκεντρικός είναι ο συνδυασμός του κόκκινου με τις γήινες, ήσυχες αποχρώσεις του.

ΜΟΝΟΧΡΩΜΙΑ ΤONAL DRESSING

Βασική προϋπόθεση, τόσο στο μονόχρωμο όσο και στο τονικό ντύσιμο είναι να επενδύσεις σε ένα χρώμα, που να ταιριάζει με τα δικά σου χρώματα σε επιδερμίδα και μαλλιά.

Από: Esquire US

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.