Το κοστούμι του ASAP Rocky (που δεν είναι κοστούμι)

Ο ράπερ έκανε μία back to school εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο. Μάλλον, θα είχε τους λόγους του. Μπορεί και όχι. Προχωράμε.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 19 Σεπτεμβρίου 2019

Από τους πιο αναγνωρισμένους rappers της διεθνούς μουσικής σκηνής, ο ASAP Rocky οφείλει εν μέρει την καλλιτεχνική επιτυχία του στο ιδιαίτερο προσωπικό του στυλ. Ένας συνδυασμός streetwear κομματιών με κλασικά ρούχα και αξεσουάρ και δημιουργούν πάντα ένα εκκεντρικό αποτέλεσμα. Σ' αυτό το μήκος κινήθηκε και η τελευταία δημόσια εμφάνισή του, για την οποία επέλεξε ένα σύνολο που απευθύνεται σε λίγους και τολμηρούς.

Ο 30χρονος βρέθηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο -ξεκίνησε στις 17 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 23 του μήνα- και στην επίδειξη του οίκου Prada για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020, φορώντας κοστούμι αντισυμβατικά και με καλοκαιρινή διάθεση.

Το κοστούμι του ASAP Rocky (που δεν είναι κοστούμι)

Αντί για παντελόνι, προτίμησε μία tailored βερμούδα σε αντίστοιχη navy blue απόχρωση με το σακάκι και ολοκλήρωσε το outfit με μαύρο t-shirt, κίτρινες κάλτσες και ένα ζευγάρι μαύρες military boots. Κάποιοι ερμήνευσαν το back to school look του ως έναν έξυπνο τρόπο να δείξει καλή διαγωγή, μετά τον θόρυβο που προκάλεσε η σύλληψή του το καλοκαίρι από τις σουηδικές αρχές με την κατηγορία του ξυλοδαρμού. 

ASAP Rocky

Πάντως, η συγκεκριμένη tailoring επιλογή του Rocky είναι από τις αγαπημένες του Thom Browne, του Αμερικανού σχεδιαστή και ιδρυτή του ομώνυμου brand, που σχεδίασε πέρυσι την επίσημη ενδυμασία της Barcelona.

ΤΟΜ ΜΠΡΑΟΥΝ

Από: Esquire IT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.