Σε illustration η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου

Η Megan St Clair σχεδίασε στο χαρτί τα αγαπημένα της looks από το London Fashion Week.

Είθισται ο πρώτος μήνας του νέου έτους να σηματοδοτεί για τη βιομηχανία της μόδας την έναρξη των Εβδομάδων Αντρικής Μόδας σε Λονδίνο και Μιλάνο, με το Παρίσι και την Νέα Υόρκη να παίρνουν τη σκυτάλη μες στον Φεβρουάριο. Η εναρκτήρια διοργάνωση του θεσμού πραγματοποιήθηκε προ ημερών στη βρετανική πρωτεύουσα με τα ντεφιλέ των μεγαλύτερων αντρικών επιδείξεων να αποκαλύπτουν τις τάσεις για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020/2021 και τους απανταχού λάτρεις της μόδας να πλημμυρίζουν τους λονδρέζικους δρόμους και τον φωτογραφικό φακό να απαθανατίζει τις street style εμφανίσεις τους.

Η συντάκτρια και εικονογράφος μόδας του Esquire Σιγκαπούρης, Megan St Clair πήρε μολύβι και χαρτί και σχεδίασε τα αγαπημένα της looks από τα ντεφιλέ έξι ανερχόμενων brands που κατά τη γνώμη της ξεχώρισαν στην Εβδομάδα Αντρικής Μόδας του Λονδίνου.

Eastwood Danso

Το label Eastwood Danso ξεκίνησε τη δραστηριότητά του στον χώρο το 2016 και μετρά ήδη δύο σημαντικές συνεργασίες με την Nike και την Converse. Στη νέα του συλλογή για τον επόμενο χειμώνα πάντρεψε το κλασικό tailoring με το sportswear και λάνσαρε δερμάτινες τσάντες που φοριούνται χιαστί ή στον ώμο.

Σε illustration η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου
ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ ΛΟΝΔΙΝΟ Eastwood Danso

Stefan Cooke 

Το ομώνυμο λονδρέζικο brand του σχεδιαστή Stefan Cooke που ίδρυσε το 2017 και το "τρέχει" μαζί με τον συνεργάτη του, Jake Burt ένωσε τις δυνάμεις του με το denim brand Lee Jeans και παρουσίασε μία συλλογή με πρωταγωνιστή τα τζην παντελόνια, όπως επίσης τα μάλλινα ημίπαλτα και τους σκούφους.

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ ΛΟΝΔΙΝΟ Stefan Cooke
ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ ΛΟΝΔΙΝΟ Stefan Cooke
ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ ΛΟΝΔΙΝΟ Stefan Cooke
ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ ΛΟΝΔΙΝΟ Stefan Cooke

Bethany Williams 

Η Βρετανή σχεδιάστρια αντρικής ένδυσης δεν ασχολείται απλά με τη μόδα. Μέσα από τις δημιουργίες της προσπαθεί να μιλήσει για τις κοινωνικές ανισότητες και τα περιβαλλοντικά ζητήματα που πλήττουν τον σύγχρονο κόσμο, συνεργαζόμενη πάντα για τη δημιουργία των κολεξιόν της με διάφορες και διαφορετικές φιλανθρωπικές οργανώσεις. Στην Εβδομάδα Αντρικής Μόδας του Λονδίνου συνεργάστηκε με το Magpie Project, που φιλοξενεί άπορες γυναίκες και παιδιά, και λάνσαρε μία συλλογή με τα εμπριμέ μάλλινα πουλόβερ, παλτό και μπουφάν να κλέβουν τις εντυπώσεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ ΛΟΝΔΙΝΟ Bethany Williams
ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ ΛΟΝΔΙΝΟ Bethany Williams
ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ ΛΟΝΔΙΝΟ Bethany Williams
ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ ΛΟΝΔΙΝΟ Bethany Williams
ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ ΛΟΝΔΙΝΟ Bethany Williams

Pronounce 

Με έδρα του το Μιλάνο και την Σανγκάη, το Pronounce σχηματίστηκε το 2016 από τους Κινέζους σχεδιαστές Yushan και Jun που προκρίνουν με τις δημιουργίες τους τη Genderless Fashion, τη μόδα δηλαδή που δεν έχει φύλο. Η σειρά που σχεδίασε το δίδυμο για τον επόμενο χειμώνα κυριαρχείται από τα δερμάτινα υφάσματα, τα έντονα χρώματα και τα prints που εμπνέονται από τον ουρανό και τη θάλασσα.

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ ΛΟΝΔΙΝΟ Pronounce

Bianca Saunders

Ένα ακόμα label που εξερευνά την "άφυλη μόδα" είναι αυτό της Λονδρέζας σχεδιάστριας Bianca Saunders που ενσωματώνει γυναικεία στοιχεία στις αντρικές δημιουργίες της - κάτι που έκανε πράξη και με τη συλλογή της για την ερχόμενη, χειμωνιάτικη σεζόν με κομμάτια που αναμιγνύουν το urban style με το sportswear.

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ ΛΟΝΔΙΝΟ Bianca Saunders
ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ ΛΟΝΔΙΝΟ Bianca Saunders

Xander Zhou

Φουσκωτά μπουφάν, μάλλινα πουλόβερ και παντελόνια που παραπέμπουν στη στολή των σκιέρ παρουσίασε στην κολεξιόν του ο Κινέζος σχεδιαστής Xander Zhou, που αρέσκεται στο να σπάει τους κανόνες δημουργώντας μία σύνδεση μεταξύ του ανατολίτικου μυστικισμού και της παράδοσης με το φουτουριστικό ασιατικό design.

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ ΛΟΝΔΙΝΟ Xander Zhou
ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ ΛΟΝΔΙΝΟ Xander Zhou

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η grooming ρουτίνα ενός μύθου των σπορ

Τι, πώς και ποια προϊόντα χρησιμοποιεί ο θρύλος της ενόργανης γυμναστικής και εσχάτως για 7η φορά πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.