Ο Nicholas Hoult και οι κανόνες του στυλ του

Ανατρέχουμε στα μικρά μυστικά ομορφιάς του εορτάζοντα, Nicholas Hoult, όπως τα είχε μοιραστεί στο βρετανικό Esquire.

Γράφει: Νίκη Κοντομηνά 07 Δεκεμβρίου 2023

Ο Nicholas Caradoc Hoult, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε σαν σήμερα το 1989 στο Berkshire της Αγγλίας. Από μικρό παιδί κιόλας συμμετείχε σε θεατρικές παραστάσεις, αποδεικνύοντας πως είχε ήδη το "μικρόβιο" της υποκριτικής. Σήμερα, έχει διανύσει μία ιδιαίτερα επιτυχημένη -και πολλά υποσχόμενη- πορεία στον χώρο, με συμμετοχές σε ταινίες όπως το X-Men και το Mad Max: Fury Road.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο χαρισματικός ηθοποιός ξέρει πολύ καλά πως να μεταμορφώνεται και να προσαρμόζεται σε κάθε ρόλο, όμως, τι γίνεται όταν βρίσκεται εκτός γυρισμάτων, μακριά από αμμοθύελλες της ερήμου και αποκαλυπτικές καταστάσεις υπό την ηγεσία μεταλλαγμένων; Πώς διατηρεί την άψογη εμφάνισή του;

Ο Nicholas Hoult και οι κανόνες του στυλ τουEvans Vestal Ward/NBC via Getty Images

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα των γενεθλίων του Nicholas Hoult, κάνουμε μία μικρή αναδρομή σε όσα είχε πει το 2020 στο βρετανικό Esquire για τους "χρυσούς" κανόνες της αισθητικής του:

>Η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μου δεν έχει πραγματικά αλλάξει από τότε που ήμουν έφηβος. Λίγη ενυδατική κρέμα μετά το ντους κάνει τη δουλειά της.

>Ωστόσο, όταν ήμουν νεαρός ηθοποιός, ήμουν περιποιημένος. Οι ορμόνες σου είναι παντού, οπότε οι άνθρωποι χρησιμοποιούν έλαιο τσαγιόδεντρου για να σε κάνουν να μην ανατιναχτούν οι κηλίδες σου στην οθόνη.

>Όταν ψάχνω για ένα άρωμα, πάντα με ελκύουν οι ξυλώδεις, βανίλιες αποχρώσεις. Το Stronger With You Freeze της Emporio Armani έχει αυτές τις ιδιότητες. Μόλις το βρω, το κρατάω για πολύ καιρό.

>Οι μυρωδιές σε μεταφέρουν σε διαφορετικούς χρόνους, τόπους και ανθρώπους. Είναι τόσο στενά συνδεδεμένες με τη μνήμη που γίνονται μέρος της προσωπικότητάς σας.

>Η αγαπημένη μου μυρωδιά; Η μυρωδιά του καινούργιου αυτοκινήτου είναι πάντα καλή, σωστά; Το πρωινό και τα ψητά επίσης - λεμόνι και δεντρολίβανο και όλα αυτά τα πράγματα.

>Το να παίζεις σε μια διαφήμιση αρώματος είναι διαφορετικό από τις ταινίες. Το γλωσσικό εμπόδιο μεταξύ εμού και της Alice Pagani σήμαινε ότι πραγματικά επικοινωνήσαμε χωρίς λόγια. Η συγκίνηση του να είσαι στη στιγμή με αυτό το άτομο, με αυτή τη σύνδεση - ποτέ δεν αισθάνεσαι πιο ζωντανός. Έτσι προσπαθήσαμε να το αποτυπώσουμε αυτό στην ταινία.

>Έναν ψεκασμό στον καρπό και μετά έναν στο λαιμό. Έγινε. Αυτό είναι όλο. Βέλτιστο. Θέλεις απλά να μπαίνεις στο δωμάτιο και οι άνθρωποι να λένε, "Μυρίζουν ωραία".

>Ο ύπνος και το νερό είναι οι πιο σημαντικές [πτυχές της αυτοφροντίδας]. Αν αισθάνομαι αγχωμένη ή δεν μπορώ να συμβαδίσω με τις γραμμές εκμάθησης, στην πραγματικότητα είναι επειδή είμαι κουρασμένη. Αλλά είμαι καλή στο να απενεργοποιώ το μυαλό μου. Αποκοιμάμαι τη στιγμή που το κεφάλι μου πέφτει στο μαξιλάρι.

>Ποτέ δεν μπορείς να αναπαραστήσεις ένα βλέμμα από μια ταινία. Είτε φταίει ο φωτισμός, είτε το γεγονός ότι σου έχουν στεγνώσει τα μαλλιά σε περίεργα σχήματα, το να προσπαθήσεις να το κάνεις αν δεν είσαι επαγγελματίας είναι σχεδόν αδύνατο.

>Μου αρέσει το μακιγιάζ όταν είναι ένας τρόπος να μπω σε έναν ρόλο. Το Mad Max, το X-Men και το The Favourite - μεγάλες περούκες και τέτοιου είδους πράγματα - μεταμορφώνουν εντελώς το πώς δείχνεις και αισθάνεσαι και σε βοηθούν να καταλάβεις τον χαρακτήρα σου.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.