To τέλειο smartwatch για κάθε άντρα

Είναι κομψό, έχει απογειώσει τις προπονήσεις μου μέσα και έξω από το νερό και έχει βελτιώσει την ποιότητα της ζωής μου.

Τι ζητάω από ένα smartwatch; Να είναι ο ιδανικός μου σύντροφος στην παρακολούθηση της υγείας μου και την άθληση και την ίδια στιγμή να είναι κομψό, για να μπορώ να το φοράω ακόμα και με το κοστούμι μου, για να πάω στο γραφείο ή σε ένα event. Αυτά τα χαρακτηριστικά τα βρήκα στο HUAWEI watch GT3 Pro και γι' αυτό δεν το αλλάζω με τίποτα.

Το smartwatch που δεν διστάζω να φορέσω με κοστούμι

Καταρχήν, οφείλω να αναφέρω ότι το HUAWEI watch GT3 Pro δεν ήρθε από το πουθενά. Η HUAWEI έχει παράδοση στα κομψά και πραγματικά hi-tech smartwatches. Το πρώτο smartwatch της συγκεκριμένης σειράς κυκλοφόρησε το 2018, ενώ η "νέα γενιά" αποτελείται από δύο φοβερά μοντέλα, το HUAWEI watch GT 3 Pro Titanium Edition και το HUAWEI watch GT 3 Pro Ceramic Edition, που "κουμπώνουν" άψογα σε κάθε καρπό και σε κάθε ντύσιμο. Κι αυτό το εννοώ.

Γενικά, τα smartwatches θεωρούνται σπορ κομμάτια. Το HUAWEI watch GT 3 Pro, όμως, διαφέρει, καθώς η υψηλή ποιότητα των υλικών από τα οποία είναι φτιαγμένο είναι ορατή με την πρώτη ματιά. Προσωπικά, το φοράω όλη μέρα, ακόμα και όταν χρειάζεται να παρευρεθώ σε ένα event που απαιτεί black tie.

Η συνέχεια στο Gr.Askmen.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η grooming ρουτίνα ενός μύθου των σπορ

Τι, πώς και ποια προϊόντα χρησιμοποιεί ο θρύλος της ενόργανης γυμναστικής και εσχάτως για 7η φορά πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.