Ένα εντυπωσιακό launch party από τον οίκο Sartor και τη Breitling

Τα δυο luxury brands παρουσίασαν για πρώτη φορά στο κοινό τη νέα Sartor συλλογή F/W 23 και τη μοναδική σειρά Breitling Chronomat GMT 40.

Γράφει: Esquire Editors 27 Οκτωβρίου 2022

Ο σχεδιαστικός οίκος Sartor υποδέχτηκε την Breitling σ’ ένα exclusive party για συνεργάτες, δημοσιογράφους και φίλους. Τα δυο luxury brands παρουσίασαν για πρώτη φορά στο κοινό τη νέα Sartor συλλογή F/W 23 και τη μοναδική σειρά Breitling Chronomat GMT 40.

Για το φετινό χειμώνα, o σχεδιαστικός οίκος Sartor προτείνει την Herringbone Collection που περιλαμβάνει blazers από 100% μάλλινο ύφασμα super 130s με πλέξη ψαροκόκαλο – όπως το εμβληματικό σήμα του οίκου- μεταξωτές φόδρες και κουμπιά όστρακα, διαθέσιμα σε πέντε διαφορετικά χρώματα (μπλε, σιελ, μπορντό, μπεζ και κεραμιδί).

Ένα εντυπωσιακό launch party από τον οίκο Sartor και τη Breitling

Τα σακάκια κατασκευασμένα χωρίς βάτες προσφέρουν άνετη αίσθηση και ελευθερία κινήσεων καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και συνδυάζονται τέλεια με τα Athena Trousers – τα iconic παντελόνια του οίκου - σε διάφορους συνδυασμούς.

sartor

Την ίδια μέρα η Breitling αποκάλυψε το νεότερο μέλος της οικογένειας Chronomat – το Chronomat GMT 40.

Tο όνομα του προέρχεται από την ένδειξη δεύτερης ώρας στον μηχανισμό, ένα πρακτικό complication που διατηρεί μια απλότητα στο καντράν και δίνει στο ρολόι έναν all day χαρακτήρα.

breitling

Το Chronomat Automatic GMT 40 είναι ο φόρος τιμής της Breitling στα ταξίδια—όχι μόνο λόγω της ένδειξης της δεύτερης ζώνης ώρας, αλλά και λόγω της αισθητικής του. Τα διακριτικά χρώματα στο καντράν - μαύρο, μπλε, πράσινο, ανθρακί και λευκό- σε συνδυασμό με ατσάλινη κάσα και μπρασελέ, ταιριάζουν με κάθε γκαρνταρόμπα. Η Breitling τοποθέτησε στην στεφάνη μια 24ωρη κλίμακα στους ίδιους χρωματικούς τόνους με το καντράν για να αφήσει τον κόκκινο δείκτη του GMT να ξεχωρίσει. Η κλίμακα αυτή επιτρέπει στον χρήστη να παρακολουθεί την δεύτερη ζώνη ώρας και να βλέπει με μια ματιά αν είναι μέρα ή νύχτα. Η χαρακτηριστική κορόνα της σειράς Chronomat που ονομάζεται "κρεμμύδι" για το σχήμα του αυλακωτού της θόλου, παρέχει εύκολο κράτημα για την ρύθμιση του ανά πάσα στιγμή.

Ως "ρολόι για κάθε δραστηριότητα", η αποστολή του Chronomat είναι περισσότερο εδραιωμένη από ποτέ λόγω του πρακτικού μεγέθους του αλλά και του λιτού στυλ του. Αρκετά ανθεκτικό για το γυμναστήριο αλλά και αρκετά κομψό για να φορεθεί με κοστούμι: αν υπάρχει ένα ρολόι για να ταξιδέψετε μαζί, είναι αυτό.

Χρώμα στη βραδιά έδωσε το Fleur Du Jour με τις συνθέσεις του.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η grooming ρουτίνα ενός μύθου των σπορ

Τι, πώς και ποια προϊόντα χρησιμοποιεί ο θρύλος της ενόργανης γυμναστικής και εσχάτως για 7η φορά πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.