True Square Open Heart, μαζί στην πιο φωτεινή εποχή

Η Rado παρουσιάζει δύο εκθαμβωτικές εκδοχές των πολυαγαπημένων ρολογιών.

Γράφει: Esquire Editors 07 Δεκεμβρίου 2022

Η πιο μαγική εποχή του χρόνου γεμάτη από φως, αγάπη και χαρά είναι ήδη προ των πυλών. Η ιδανική περίοδος για να γιορτάσουμε τους ανθρώπους και τις στιγμές που μας ενδιαφέρουν περισσότερο. Για αυτή την πολύτιμη περίσταση, η Rado παρουσιάζει δύο εκθαμβωτικές εκδοχές των πολυαγαπημένων ρολογιών "True Square Open Heart". Για άνδρες και γυναίκες σε άσπρο ή μαύρο, αποτελούν την ιδανική έκφραση αγάπης και φωτός, και του εορτασμού της ζωής, μαζί.

True Square Open Heart, μαζί στην πιο φωτεινή εποχή

Για άνδρες και γυναίκες

Με τη monobloc κάσα και το μπρασελέ σε γυαλιστερό μαύρο κεραμικό υψηλής τεχνολογίας, το μοντέλο για άνδρες παρουσιάζει μια συναρπαστική έκδοση των εμβληματικών τετράγωνων σχεδίων της μάρκας, με ελαφρώς στρογγυλεμένες γωνίες, κομψό καντράν και συναρπαστική εμφάνιση του αυτόματου μηχανισμού σε κίνηση στο εσωτερικό. Οι αστραφτερές μαύρες επιφάνειες εμφανίζονται σε ισχυρή αντίθεση με το ελαφρύ, υποαλλεργικό μοντέλο για γυναίκες, που παρουσιάζεται σε άψογο λευκό κεραμικό υψηλής τεχνολογίας. Με χρυσούς δείκτες και επιχρυσωμένα κοψίματα , τα καντράν και στα δύο μοντέλα προσθέτουν μια νότα πολυτέλειας. Σχεδιασμένη για κομψές γυναίκες με εκλεπτυσμένο γούστο, η λαμπερή λευκή έκδοση διαθέτει 12 κορυφαία διαμάντια που σηματοδοτούν τις ώρες.

TrueSquare_

Κινήσεις της καρδιάς

Στην καρδιά αυτών των εμβληματικών τετράγωνων ρολογιών βρίσκεται η αυτόματη κίνηση της μηχανής R734 της Rado, που είναι εύκολο να τη θαυμάσει κανείς μέσα από τον περίτεχνο σχεδιασμό με οπές στο καντράν. Ο μηχανισμός και η βάση του, διαθέτουν επίσης μια σειρά από υπέροχα διακοσμητικά φινιρίσματα της ελβετικής ωρολογοποιίας, με τον καλοφτιαγμένο ρυθμιστή, τα γρανάζια και τα γυαλισμένα εξαρτήματα στο επίκεντρο. Εκτός από τη γοητεία και τη δελεαστική εμφάνιση, το απόθεμα ισχύος 80 ωρών καθιστά επίσης το True Square Open Heart ένα ρολόι με ισχυρή διάρκεια για την καθημερινότητα.

TrueSquare_

Ένας χορός γεμάτος φως

Στις πιο χαρμόσυνες στιγμές, βρίσκουμε την ευτυχία ο ένας στα μάτια του άλλου. Προσφέροντας και λαμβάνοντας δώρα, γιορτάζουμε την ιστορία της ζωής μας μαζί. Η περίοδος των γιορτών φέρνει ένα ιδιαίτερο φως, από τα διαμάντια στο καντράν, από πολύτιμες αναμνήσεις και στιγμές του παρόντος. Με το True Square Open Heart σε άσπρο και μαύρο, γιορτάζουμε το χρόνο μας μαζί.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.