Πώς τα πιο περιζήτητα ρολόγια στον κόσμο κατέληξαν στο Succession

Παράλληλα με την ανάπτυξη κάθε χαρακτήρα του Succession μεγάλωνε και η συλλογή των ρολογιών του.

Υπάρχουν πραγματικά πολλές τηλεοπτικές σειρές στις οποίες μπορεί κανείς να θαυμάσει τα ρολόγια που επιμελώς "τοποθετούνται" στους καρπούς των ηθοποιών τους. Λίγες είναι όμως αυτές που τα ρολόγια έχουν καθοριστικό ρόλο σε τέτοιο βαθμό όσο στο Succession.

Πώς τα πιο περιζήτητα ρολόγια στον κόσμο κατέληξαν στο Succession HBO

Κατ' αρχάς, υπάρχει ένα υπέροχο Patek Phillipe στο πιλοτικό επεισόδιο, που μάλλον δεν εκτιμάται ως δώρο και στη συνέχεια "χρησιμοποιείται" για να εξαγοραστεί η σιωπή της οικογένειας ενός ταπεινωμένου παιδιού.

Υπάρχει και το Rolex του Greg, που νομίζει αρχικά ο άμοιρος πως είναι δώρο από τον Kendall και στη συνέχεια το αγοράζει σε μια υπερβολική τιμή για να "σώσει τα προσχήματα" μπροστά στους νέους, πλούσιους φίλους του, κάτι που δεν φαίνεται να λειτουργεί.

Στοπ καρέ από το Succession HBO

Ο Logan, πάλι, που ξέρει τι του αρέσει και του αρέσει αυτό που ξέρει, φοράει πάντα Jaeger-LeCoultre. Ο Kendall, ο οποίος θέλει να τραβάει την προσοχή των άλλων, έχει μια προτίμηση στα σπάνια ρολόγια, που γίνονται διαθέσιμα αφού κάποιος μπει σε λίστα αναμονής ή μόνο κατά παραγγελία και φέρουν την υπογραφή οίκων όπως οι Vacheron Constantin, Patek Phillipe και Rolex. Ο δε Tom φοράει Cartier επειδή φοράει και η γυναίκα του Cartier - τουλάχιστον, μέχρι να ξεφύγει από την επιρροή της.

Στοπ καρέ από το Succession HBO

Όλα αυτά είναι υπέροχα για όσους αγαπούν την ανάλυση περιεχομένου και την εύρεση των κρυμμένων συμβολισμών αλλά και για όσους αρέσκονται στο να εντοπίζουν τα ρολόγια που φορούν οι αγαπημένοι τους ήρωες. Ναι, έχει μια γοητεία να ξέρεις ότι το Vacheron Constantin του Kendall είναι ένα Harmony Mono-Pusher, που κυκλοφόρησε σε 260 κομμάτια και μόνο ή ότι το "αξεσουάρ χειραφέτησης" του Tom είναι ένα Royal Oak του οίκου Audemars Piguet.

Η γυναίκα που επιλέγει τα ρολόγια της σειράς

Υπεύθυνη για την επιλογή (και την ασφάλεια) των ρολογιών που είδαμε στη σειρά -ήδη από την πρώτη της σεζόν- είναι η Monica Jacobs, η οποία αποκάλυψε στο βρετανικό Esquire το πώς αποφασίζει τι ρολόι θα φορέσει κάθε ηθοποιός και πώς μαζί με την ανάπτυξη του χαρακτήρα που ερμηνεύει κάθε ένας από αυτούς μεγαλώνει και η συλλογή με τα ρολόγια του.

Πριν πάρει τις αποφάσεις της, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλούσε με την ενδυματολόγο της σειράς, τη Michelle Matland, για να της επιβεβαιώσει ότι αυτό που σκέφτεται δεν είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας. Αν ήταν να κάνει μια μεγάλη αλλαγή, το συζητούσε και με τους σεναριογράφους.

Στοπ καρέ από το Succession HBO

Περισσότερο, τέλος, την προβλημάτισαν τα ρολόγια του Greg - το στυλ των άλλων χαρακτήρων το καταλάβαινε από την πρώτη σεζόν, καθώς ήταν ήδη πλούσιοι και μπορούσαν να φορούν είτε απίστευτα ακριβά ρολόγια είτε σπάνια μοντέλα.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.