Το Huawei Watch Ultimate είναι η 'απόλυτη' ελίτ επιλογή

Η νέα "ναυαρχίδα" της Huawei είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα και εμείς προλάβαμε και το φορέσαμε.

Γράφει: Esquire Editors 18 Απριλίου 2023

Η Huawei τα τελευταία χρόνια έχει κάνει δυναμική είσοδο στο χώρο των Smartwatch, έχοντας καταφέρει να αναδειχθεί ως ηγέτιδα και έχοντας κατακτήσει τις καρδιές των καταναλωτών και στην Ελλάδα. Οι τεχνολογικές καινοτομίες ήταν πάντα το δυνατό της στοιχείο, όμως τώρα έρχεται να συνδυάσει τα υπερσύγχρονα χαρακτηριστικά με ένα design βγαλμένο από το μέλλον. Το Huawei Watch Ultimate είναι αυτό ακριβώς που φανερώνει το όνομά του. Η απόλυτη επιλογή smartwatch για το 2023. Εμείς προλάβαμε και το φορέσαμε και μπορέσαμε να απολαύσουμε όλα τα πλεονεκτήματά του, πριν ακόμα κυκλοφορήσει. Έχουμε και λέμε λοιπόν.

Η νέα "ναυαρχίδα" της Huawei ενσαρκώνει το αποκορύφωμα της τεχνολογίας και της σχεδιαστικής καινοτομίας μεταξύ των wearables της εταιρείας και πλέον είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα. Δεν μοιάζει με κανένα άλλο wearable της κατηγορίας του και τόσο η χρήση των ιδιαίτερων και πολυτελών υλικών κατασκευής του όσο και η κλασσική και ταυτόχρονα ιδιαίτερη σχεδίασή του "μιλάνε" καλύτερα για αυτό.

HUAWEI WATCH Ultimate, μια κατηγορία από μόνο του

Το σώμα του HUAWEI WATCH Ultimate δημιουργήθηκε από πρωτοποριακό κράμα υγρού μετάλλου με βάση το ζιρκόνιο, ένα νέο υλικό που χρησιμοποιείται στα πολυτελή ρολόγια υψηλών προδιαγραφών και την αεροδιαστημική τεχνολογία, όπου τώρα είναι η πρώτη φορά που το κράμα υγρού μετάλλου χρησιμοποιείται σε ένα smartwatch. Με μοναδικές ιδιότητες, αντιστέκεται στην παραμόρφωση σε συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας, ενώ είναι ανθεκτικό ακόμα και στην πιο σκληρή χρήση. Αυτό ακριβώς εννοούσαμε όταν λέγαμε ότι για πρώτη φορά η υψηλή τεχνολογία συναντάται με το εντυπωσιακό design.

Έρχεται στην Ευρώπη σε δύο εντυπωσιακές εκδόσεις

Το HUAWEI WATCH Ultimate Voyage Blue ενσαρκώνει τη δύναμη της άγριας θάλασσας. Με κεραμική στεφάνη νανοτεχνολογίας σε βαθύ μπλε, να θυμίζει την απεραντοσύνη του ωκεανού, αυτή η έκδοση δεν είναι απλά ένα εξαιρετικό smartwatch υψηλών προδιαγραφών, αλλά και ένα fashion statement για όσους αγαπούν τα θαλάσσια σπορ. Σκέψου το σαν να έχεις τη Μεσόγειο στον... καρπό σου.

Η συνέχεια στο gr.askmen.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.