Τα εντυπωσιακά εγκαίνια της Hublot Boutique στη Σαντορίνη

Η Hublot ανακοινώνει το άνοιγμα της τρίτης boutique της στην Ελλάδα, στο μαγευτικό νησί της Σαντορίνης.

Γράφει: Esquire Editors 27 Ιουλίου 2023

Μετά τη λειτουργία των πολυτελών καταστημάτων στην Αθήνα και τη Μύκονο, η νέα μπουτίκ HUBLOT στη Σαντορίνη σέβεται την εμβληματική ομορφιά αυτού του νησιού, προσφέροντας ένα διαχρονικό ταξίδι κομψότητας και καινοτομίας.

Τα εντυπωσιακά εγκαίνια της Hublot Boutique στη Σαντορίνη

Λίγο πριν τη δύση του ηλίου, το νησί φορά τα γιορτινά του και υποδέχεται τις εξέχουσες παρουσίες της οικογένειας του Γιάννη Γκόφα, του Γρηγόρη Γκόφα που μαζί με τον Ricardo Guadalupe (CEO of Hublot) πρωταγωνιστούν στα εγκαίνια της Hublot στο νησί της Σαντορίνης!

Με την παρουσία του Augusto Capitanucci (Regional Director Mediterranean Countries of Hublot), της δημοσιογράφου και ραδιοφωνικής παραγωγού Έλλης Σπυροπούλου, του σκηνοθέτη – ηθοποιού Άνθιμου Ανανιάδη, της Star Hellas 2022 Σαμάνθας Misovits, καθώς και πολλών άλλων σημαντικών προσωπικοτήτων από τον χώρο της τέχνης, των media, μα και επιχειρηματιών της τοπικής κοινωνίας, αυτά τα εγκαίνια, γίνονται διάσημα σε όλη την Ελλάδα!

HUBLOT Boutique

Σε αυτή τη σπουδαία στιγμή σηματοδοτείται η συνάντηση της υψηλής Ελβετικής ωρολογοποιίας, με ένα από τα πιο γραφικά νησιά στον κόσμο.

HUBLOT Boutique

Καθώς οι πόρτες της boutique ανοίγουν, αποκαλύπτεται η τέχνη και ομορφιά στην ωρολογοποιία που μόνο η Hublot μπορεί να δημιουργήσει!

HUBLOT Boutique

Το κατάστημα στη Σαντορίνη, συνδυάζει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του Αιγαίου με τη μοναδική αισθητική της μάρκας Hublot.

HUBLOT Boutique

Όταν ο ήλιος δύει πάνω από την καλντέρα της Σαντορίνης για αυτό το εξαιρετικό γεγονός, ανατέλλει ταυτόχρονα μια περιπέτεια που φωτίζει τη μαγεία της Σαντορίνης και τη φιλοσοφία του κορυφαίου οίκου υψηλής ωρολογοποιίας, Hublot.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η grooming ρουτίνα ενός μύθου των σπορ

Τι, πώς και ποια προϊόντα χρησιμοποιεί ο θρύλος της ενόργανης γυμναστικής και εσχάτως για 7η φορά πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.