Ταξίδι στο χρόνο και τη Σαντορίνη με τα μοναδικά Hublot Classic Fusion Chronograph Santorini Boutique

Η Hublot εμπνέεται από τη Σαντορίνη και δημιουργεί δύο limited edition ρολόγια υψηλής αισθητικής.

Γράφει: Esquire Editors 25 Σεπτεμβρίου 2023

Όταν η υψηλή ωρολογοποιία εμπνέεται από ένα από τα πιο μαγευτικά νησιά του κόσμου, καταλαβαίνεις πως μόνο κάτι ξεχωριστό μπορεί να "γεννηθεί" από αυτό. Στην προκειμένη περίπτωση, η Hublot, μετά το λανσάρισμα των Hublot Classic Fusion Chronograph King Gold Carbon Santorini Boutique και Hublot Classic Fusion Chronograph Titanium Carbon Santorini Boutique, επισφράγισε τη σχέση της με το ειδυλλιακό νησί, εγκαινιάζοντας την Hublot Santorini Boutique, την τρίτη monoband Hublot boutique στην Ελλάδα.

Υψηλή αισθητική και πολυτέλεια συνδυάζονται αρμονικά με τοπία και εικόνες που "κόβουν" την ανάσα, δημιουργώντας μία μοναδική εμπειρία για τον επισκέπτη, η οποία αποτυπώνεται απόλυτα στα δύο limited edition ρολόγια της σειράς.

Αυτά τα μοναδικά κομψοτεχνήματα της υψηλής ωρολογοποιίας, μοιάζουν σα να αναδύθηκαν από την καρδιά του ηφαιστείου της Σαντορίνης· κάτω από το διαφανές κρύσταλλο ζαφειριού της σειράς και συγκεκριμένα στο δείκτη των μικρών δευτερολέπτων στο 3, καθώς και στην οπίσθια πλευρά της κάσας στο "O” της λέξης Santorini, η έντονα κόκκινη λεπτομέρεια συμβολίζει τη λάβα που αναβλύζει από τον κρατήρα.

Hublot

Το Hublot Classic Fusion Chronograph King Gold Carbon Santorini Boutique με διάμετρο 45mm είναι Limited Edition σε παραγωγή 15 αριθμημένων ρολογιών.

Το Hublot Classic Fusion Chronograph Titanium Carbon Santorini Boutique με διάμετρο 45mm είναι Limited Edition σε παραγωγή 50 αριθμημένων ρολογιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κάσα τους είναι κατασκευασμένη από γυαλισμένο τιτάνιο ή king Gold – ανάλογα με την έκδοση- ενώ τη στεφάνη από frosted carbon κοσμούν ψήγματα άνθρακα που θυμίζουν ηφαιστειακή τέφρα. Τον πρωτότυπο και επιβλητικό σχεδιασμό τους συμπληρώνει το λουράκι από μαύρο δέρμα αλιγάτορα ή καουτσούκ, και πάλι ανάλογα με την έκδοση.


Διατίθενται σε Παγκόσμια Αποκλειστικότητα στις HUBLOT GREECE Boutiques:

 HUBLOT ATHENS BOUTIQUE | 3 Stadiou str, CP 10562 Athens Greece | T. +30 210 3317 540 |
athens@hublot-boutique.com

 HUBLOT MYKONOS BOUTIQUE | 43 Matogianni str, CP 84600 Mykonos Greece | T. +30 2289 02 4521
mykonos@hublot-boutique.com 

HUBLOT SANTORINI BOUTIQUE | Marinatou S. & Ipapantis Str Fira, CP 84700 Santorini Greece | T. +30 2286 023300
santorini@hublot-boutique.com

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η grooming ρουτίνα ενός μύθου των σπορ

Τι, πώς και ποια προϊόντα χρησιμοποιεί ο θρύλος της ενόργανης γυμναστικής και εσχάτως για 7η φορά πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.