To καλύτερο αθλητικό ρολόι για το 2023 σύμφωνα με τους ειδικούς

Ξέρουμε ποιος είναι ο πρωταθλητής των ρολογιών για τη φετινή χρονιά.

Για όλους τους λάτρεις των ρολογιών, το Geneva Watch Grand Prix 2023, που διοργανώνεται στη Γενεύη με πρωταγωνιστές τα ρολόγια, είναι δίχως αμφιβολία το γεγονός της χρονιάς. Με σκοπό λοιπόν την επιλογή των καλύτερων μοντέλων της χρονιάς, στις 9 Νοέμβρη πραγματοποιήθηκε μία βραδιά αφιερωμένη εξ ολοκλήρου στα ρολόγια. Στην 32η τελετή, που παρουσίασε ο Édouard Baer, επιλέχθηκαν συνολικά 84 ρολόγια ενώ μεταξύ αυτών αναδείχθηκε και το καλύτερο αθλητικό ρολόι για το 2023 που δεν είναι άλλο από το Tudor Pelagos 39. Αν μας ρωτάς, ήταν δίκαιο και έγινε πράξη: Το έχουμε δει στο χέρι του David Beckham. 

Το συγκεκριμένο ρολόι, που αναφέρεται ως αθλητικό αλλά σίγουρα, δεν είναι μόνο αυτό, μπορεί να φορεθεί περήφανα στον καρπό με δύο τύπους μπρασελέ. Το πρώτο, σε χρώμα γκρι, καλύπτεται πλήρως από σατινέ τιτάνιο με κλείσιμο που επιτρέπει τη ρύθμιση του μήκους στο ύψος του καρπού ενώ μοιάζει ιδιαίτερα πρακτικό για όσους έχουν μικρούς καρπούς και θέλουν ένα πιο προσιτό ρολόι. Σχεδιασμένο για δύτες, το Tudor Pelagos 39 μπορεί φυσικά να φορεθεί και πάνω από τη στολή καταδύσεων αφού το κλείσιμό του έχει προέκταση 25 mm. Μάλιστα, αν το χρώμα δεν είναι της προτίμησής σου, έχε στο νου σου πως η Tudor σε έχει σκεφτεί προσφέροντας τη λύση ενός δεύτερου, μαύρου, λαστιχένιου μπρασελέ με κούμπωμα από τιτάνιο. Σε αυτή μάλιστα την περίπτωση, η προέκταση επιτρέπει την επέκταση του μήκους του καρπού έως και 110 χιλιοστά.

Tudor Pelagos 39

Το Tudor Pelagos 39 διαθέτει σατινέ μαύρο καντράν, είναι αδιάβροχο μέχρι και στα 200 μέτρα ενώ έχει απόθεμα ισχύος περίπου 70 ωρών, καθιστώντας το έτσι ένα ιδανικό ρολόι για κατάδυση, οι φωτιζόμενοι κεραμικοί ωροδείκτες προσφέρουν εξαιρετική ευκρίνεια στο καντράν, κάτι που μπορεί να φανεί πολύ σημαντικό κατά την διάρκεια της κατάδυσης.

Φυσικά, μπορεί να φορεθεί σε όλες τις περιστάσεις, όχι δηλαδή μονάχα όταν αθλείσαι, ενώ είναι unisex. Και προτού πας να το αναζητήσεις σε κάποιο κατάστημα ή online, να σου πούμε πως η τιμή του Tudor Pelagos 39 ανέρχεται στα 4.650 ευρώ.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η grooming ρουτίνα ενός μύθου των σπορ

Τι, πώς και ποια προϊόντα χρησιμοποιεί ο θρύλος της ενόργανης γυμναστικής και εσχάτως για 7η φορά πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.