4 ρολόγια για να τη βγάλεις καθαρή με τη ρουτίνα της καθημερινότητας

Αξιόπιστες επιλογές που θα σε κρατήσουν σε εγρήγορση κάθε ώρα της ημέρας.

Η καθημερινότητα και οι  απαιτήσεις της χρειάζονται και το κατάλληλο ρολόι που θα σε κρατήσει σε εγρήγορση κάθε ώρα της ημέρας. Τα μοντέλα που θα ανακαλύψεις παρακάτω είναι αρρενωπά, δυναμικά και με όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά για υψηλές επιδόσεις, ώστε να προλάβεις να κατακτήσεις όλους τους νέους σου στόχους.

Rolex - Oyster Perpetual Air-King

4 ρολόγια για να τη βγάλεις καθαρή με τη ρουτίνα της καθημερινότητας

Καλύτερη επιλογή για να κάνεις µια νέα και δυναµική αρχή το φθινόπωρο δεν υπάρχει από τη Rolex και το Oyster Perpetual Air-King, που είναι εµπνευσµένο από την αεροπορία της δεκαετίας του ’30. Διαθέτει κάσα 40 χλστ. από ατσάλι 904L, χαρακτηριστικό µαύρο καντράν µε µεγάλες ενδείξεις στο 3,το 6 και το 9 και φωτιζόµενο Chromalight πράσινο δείκτη δευτερολέπτων. Η λεπτοµέρεια που θα εκτιµήσουν οι λάτρεις των µοντέλων µε ιστορία είναι ότι το καντράν φέρει το όνοµα Air-King µε την ίδια γραµµατοσειρά που χρησιµοποιήθηκε στα’50s (Rolex Hellas).

Θα το βρεις: Rolex Hellas: Βαλαωρίτου 5,τηλ.: 210 3621138 & Κολοκοτρώνη 1,τηλ.: 210 3235909.

Tudor - Heritage Black Bay Chrono

Tudor ρολόι

Για τους λάτρεις των new entries µία από τις πιο ωραίες και σίγουρες επιλογές είναι ο νέος χρονογράφος της σειράς Black Bay της Tudor. Διαθέτει κάσα από ατσάλι στα 41 χλστ. και στεφάνη µε ταχυµετρικές διαβαθµίσεις. Είναι εξοπλισµένος µε τον αυτόµατο µηχανισµό κουρδίσµατος MT5813 για εξαιρετική απόδοση και έχει αυτονοµία 70 ωρών. Πέρα από το κλασικό design και την επιλογή ανάµεσα σε µπρασελέ από ατσάλι και λουράκι από καφέ δέρµα, είναι εγγυηµένα αδιάβροχος στα 200 µ. βάθος (tudorwatch.com).

Θα το βρεις: Rolex Hellas: Βαλαωρίτου 5, τηλ.: 210 3621138 και σε επίσηµους διανοµείς σε όλη την Ελλάδα.

Tag Heuer - Carrera Heuer 01

Tag Heuer ρολόι

Κατάµαυρο, ευµέγεθες και µε χρονογράφο, το Full Black Matt Ceramic µοντέλο της σειράς Carrera Heuer 01 είναι αναµφίβολα εντυπωσιακό. Ο τολµηρός αυτός αυτόµατος χρονογράφος διαθέτει κεραµική κάσα 45 χλστ.και µηχανισµό TAG Heuer Calibre Heuer 01 µε αυτονοµία λειτουργίας 50 ωρών. Αναδεικνύεται µε τις αντιθέσεις υλικών κι έτσι πλάι στην κεραµική κάσα έχει λουράκι από καουτσούκ µε αναδιπλούµενο κούµπωµα ασφαλείας από ατσάλι και επικάλυψη από τιτάνιο.Ένα σχέδιο για σκοτεινούς υπερήρωες.

Θα το βρεις: tagheuer.com

Tissot - Prs 516 Chronograph

Tissot ρολόι

H σειρά PRS 516 της Tissot είναι εµπνευσµένη από τους αγώνες ταχύτητας του 1960, όταν και γεννήθηκε το πρώτο µοντέλο. Ο PRS 516 Chronograph ενδείκνυται για υψηλές ταχύτητες και µακρινές βουτιές, αφού ενσωµατώνει όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες του ελβετικού οίκου και διαθέτει quartz χρονογράφο και µηχανισµό powerdrive. Με κάσα διαµέτρου 42 χλστ. και κεραµική στεφάνη, ξεχωρίζει µε το µπλε καντράν,το οποίο χάρη στις κόκκινες λεπτοµέρειες θυµίζει αγωνιστικό αυτοκίνητο. Διαθέτει δερµάτινο καφέ λουράκι µε τρύπες και γαζί και είναι αδιάβροχος σε πίεση έως 10 bar.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.