Αυτοί οι χρονογράφοι είναι μια αξιόλογη επένδυση για κάθε αντρικό καρπό

Τα μόνα μοντέλα που συνδυάζουν την πολυτέλεια με την καινοτομία και την ακρίβεια.

Ο χρονογράφος, το μοναδικό μοντέλο που αγγίζει την απόλυτη ακρίβεια στη μέτρηση του χρόνου, θεωρείται από τους fans ο κυρίαρχος τύπος ρολογιού, αφού τιμά την κλασική διαδικασία προσέγγισης, απαιτεί τα πιο φίνα υλικά και εξυμνεί την ποιότητα κατασκευής και την τεχνική αριστεία.

Τα πιο πολυτελή και καινοτόμα μοντέλα της σεζόν που θα δεις παρακάτω θα καταφέρουν να πείσουν και τους πιο δύσπιστους.

Rolex - Datejust 41

Αυτοί οι χρονογράφοι είναι μια αξιόλογη επένδυση για κάθε αντρικό καρπό

Ένα κλασικό μοντέλο με ρίζες πίσω στο 1945, που δε φεύγει ποτέ από τη μόδα, παρουσιάζεται πλέον σε χρυσό 18Κ και ατσάλι, με καντράν champagne και τον αυτόματο μηχανισμό κουρδίσματος 3235 με αυτονομία 70 ωρών. Επιπλέον, το νέο Datejust 41 συνοδεύεται από την πιστοποίηση Superlative Chronometer και τη νέα πράσινη σφραγίδα πιστοποιημένου ελβετικού χρονομέτρου, διαθέτει δηλαδή υψηλότατη ακρίβεια, απόδοση, αυτονομία και στεγανότητα ξεπερνώντας κατά πολύ τα κριτήρια που ορίζει το COSC (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres), το Επίσημο Ελβετικό Ινστιτούτο Χρονομέτρων.

IWC - Ingenieur Chronograph

IWC ΡΟΛΟΪ

Από ανοξείδωτο ατσάλι, με έντονο μπλε καντράν, δείκτες και απλίκες από ρόδιο και μπρασελέ από ασορτί ανοξείδωτο ατσάλι, το Ingenieur Chronograph αναμφίβολα αποτελεί ένα εντυπωσιακό μοντέλο που συνδυάζει την πολυτέλεια με το σπορ ύφος. Αξιοποιεί το μηχανισμό 69375 (ορατός μέσα από το κρύσταλλο ζαφειριού στο πίσω μέρος), που έχει κατασκευαστεί από την IWC και διαθέτει σύστημα κουρδίσματος με αμφίδρομο pawl και αυτονομία 46 ωρών. Επιπλέον, το μπρασελέ έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη σειρά Ingenieur, ώστε το μήκος του να ρυθμίζεται με πόρπη και να είναι άνετο στο χέρι.

Chopard - Mille Miglia Classic Chronograph

CHOPARD ΡΟΛΟΪ

Με κάσα διαμέτρου 42 χλστ. και πάχος 12,67 χλστ., ο νέος Mille Miglia Classic Chronograph της Chopard ξεχωρίζει με τη ρετρό του γοητεία. Είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι, έχει χαρακτηριστικό καντράν σε σκούρο μπλε και κομψό καφέ barenia δερμάτινο λουράκι, που έχει δεχτεί vintage επεξεργασία ώστε όσο παλιώνει τόσο πιο ωραίο να δείχνει. Ο χρονογράφος έρχεται εξοπλισμένος με μηχανισμό ακριβείας πιστοποιημένο από τo COSC και κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό 1.000 τεμαχίων.

Piaget - Polo S Chronograph

PIAGET ΡΟΛΟΪ

Πρωτοσχεδιάστηκε το 1979, εξελίχθηκε σε εμβληματικό μοντέλο του οίκου Piaget και φέτος επαναλανσάρεται σε διάφορες εκδοχές. Ο χρονογράφος του έχει την κίνηση 1160P, που σημαίνει ότι φέρει και ένδειξη ημερομηνίας, χρονογράφο με κεντρικά δευτερόλεπτα, χρονομετρητή 30 λεπτών στο 3 και χρονομετρητή 12 ωρών στο 9. Η ατσάλινη κάσα και το καπάκι από ζαφείρι ταιριάζουν με το καντράν σε γκρι ανθρακί, όπως και με τις ασημί ενδείξεις ώρας. Κυκλοφορεί με κάσα στα 42 χλστ., είναι αδιάβροχο στα 100 μ. βάθος και διαθέτει ατσάλινο μπρασελέ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.