5 από τα καλύτερα luxury ρολόγια της χρονιάς

Η υψηλή ωρολογοποιία στα καλύτερά της.

Από τα σπορτίφ μέχρι τα πιο εκλεπτυσμένα, τα πολυτελή ρολόγια αποτελούν μία πραγματική επένδυση για τους λάτρεις της υψηλής αισθητικής και της τεχνικής αριστείας. Γιατί όπως και να το κάνουμε, πρόκειται για το πιο όμορφο και ακριβό κόσμημα που μπορείς να φορέσεις στον καρπό σου. Μαζέψαμε 5 από τα καλύτερα πολυτελή ρολόγια του 2019, αυτά που κερδίζουν στα σημεία τα υπόλοιπα.

Chronomat 41 - Breitling

5 από τα καλύτερα luxury ρολόγια της χρονιάς

Είτε στη γη είτε στη θάλασσα, τα ρολόγια της Breitling είναι σχεδιασμένα για να εξασφαλίσουν απόλυτη ακρίβεια ακόμα και στις πλέον αντίξοες συνθήκες. Έτσι, δεν είναι τυχαίο που το Chronomat 41 έχει τη δυνατότητα και αντέχει μέχρι και στα 500 μέτρα βάθος - κάτι που από μόνο του το κάνει ένα από τα καλύτερα καταδυτικά ρολόγια της αγοράς.

Pilot's Antoine De Saint Exupéry - IWC

iwc

Η IWC αποτίνει τον δικό της φόρο τιμής στον πιλότο και συγγραφέα Antoine de Saint-Exupéry με το Pilot's Antoine De Saint Exupéry. Το ρολόι αυτό έχει αυτόματη κίνηση ακριβείας, διαμέτρημα 79320 και κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι. Μάλιστα, η κάσα είναι επικαλυμμένη με σίδερο, ενώ το δερμάτινο λουράκι έχει ραφές σε κρεμ χρώμα εμπνευσμένες από την στολή πιλότου που φορούσε ο συγγραφέας.

Patrimony - Vacheron Constantin

vacheron

H Vacheron Constantin ιδρύθηκε στη Γενεύη το 1755, σήμερα μπορεί να υπερηφανεύεται για τα πάνω από 260 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του ρολογιού. Το Patrimony έρχεται με σοφιστικέ λευκό χρυσό 18 καρατίων, ρυθμίζεται χειροκίνητα και αποτελεί τη ναυαρχίδα της εν λόγω συλλογής. Με το λουράκι από δέρμα αλιγάτορα, ανήκει σε ένα από τα πιο κομψά βραδινά ρολόγια που θα μπορούσε να επιλέξει κανείς.

Radiomir 1940 3 days - Officine Panerai

panerai

Αυτό το μοντέλο της Officine Panerai, κατασκευασμένο σε συνδυασμό από τιτάνιο δύο και πέντε βαθμών, για να είναι πιο ελαφρύ αλλά και για να έχει μεγαλύτερη αντοχή σε φθορά. Το καφέ, vintage τύπου καντράν διαθέτει Αραβικές αριθμητικές ενδείξεις και είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο στην Ελβετία.

 

Cellini - Rolex

rolex

Το Cellini της Rolex είναι ο φόρος τιμής της εταιρείας στον Ιταλό καλλιτέχνη Benvenuto Cellini που γεννήθηκε το 1500. Το μοντέλο αυτό, που έχει κατασκευαστεί από ροζ χρυσό, κουρδίζεται χειροκίνητα και η αυτονομία του μπορεί να φτάσει τις 48 ώρες. Μία κομψή ένδειξη ημερομηνίας στην 3η ώρα βρίσκεται στο καντράν, κάτι που συναντάται σε όλη τη νέα σειρά της Rolex Cellini.

 

Από: Esquire IT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η grooming ρουτίνα ενός μύθου των σπορ

Τι, πώς και ποια προϊόντα χρησιμοποιεί ο θρύλος της ενόργανης γυμναστικής και εσχάτως για 7η φορά πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.