4 μοντέρνα ρολόγια που θα γίνουν κλασικά

Συνδυάζουν design, πρακτικότητα και τεχνολογία.

Κάποιοι προτιμούν ένα διαφορετικό ρολόι για κάθε περίπτωση ή έστω με ένα διαφορετικό λουράκι. Κάποιοι άλλοι, αυτοί που δυσκολεύονται να αλλάξουν συνήθειες, επιλέγουν ένα πιο κλασικό σχέδιο με αρκετές ιδιαιτερότητες, ώστε να δείχνει σύγχρονο, πρωτότυπο και στιλάτο.

LONGINES - Avigation Watch Type A-7 1935

4 μοντέρνα ρολόγια που θα γίνουν κλασικά

Ένας χρονογράφος με κομψό vintage στυλ, πλαγιαστό καντράν, που επιτρέπει στους πιλότους να διαβάζουν τις ενδείξεις χωρίς να χρειάζεται να αφήσουν το χέρι τους από το τιμόνι, αλλά και με μεγάλη ιστορία. Το Longines Avigation Watch Type A-7 1935 είναι εμπνευσμένο από την ιστορία του οίκου στην αεροπορία και, όπως φανερώνει η ονομασία του, έχει ρίζες από το 1935.

TUDOR - Black Bay Bronze

ΡΟΛΟΓΙΑ

Το παλαιωμένο δερμάτινο λουράκι αναδεικνύει την μπρούντζινη απόχρωση αυτού του μοντέλου της Tudor, που πολύ ταιριαστά ονομάζεται Black Bay Bronze. Με διάμετρο στα 43 χλστ., που βοηθά να αναδειχτεί ο κλασικός χαρακτήρας του, διαθέτει περιστρεφόμενη στεφάνη και αυτόματο μηχανισμό με αυτονομία 70 ωρών και είναι αδιάβροχο στα 200 μ.

TISSOT - Heritage Visodate Quartz

ΡΟΛΟΓΙΑ

Εμπνευσμένο από τη συλλογή του 1950, το Tissot Heritage Visodate Quartz χαρακτηρίζεται από ένα vintage-στυλ καντράν, αλλά σε σύγχρονη ερμηνεία. Τα στοιχεία που μαρτυρούν την καταγωγή του είναι το λογότυπο Tissot στην original εκδοχή του, οι λεπτεπίλεπτοι ωροδείκτες και η ένδειξη της ημερομηνίας στο 3. Διαθέτει quartz μηχανισμό, ατσάλινο μιλανέζ μπρασελέ 316L ή δερμάτινο λουράκι και είναι αδιάβροχο στα 30 μ.

RADO - DiaMaster Petite Seconde Automatic COSC

ΡΟΛΟΓΙΑ

Ένα μοντέλο που κατατάσσεται στο 6% των κορυφαίων ελβετικών ρολογιών χάρη στον έξυπνο συνδυασμό υλικών: ανθεκτικό plasma κεραμικό υψηλής τεχνολογίας σε συνδυασμό με ελαστική σιλικόνη – αυτό βρίσκεται στον πυρήνα του DiaMaster Petite Seconde Automatic COSC. Επιπλέον, διαθέτει την τυπική διάφανη στρογγυλεμένη κάσα 43 χλστ. DiaMaster και το ανοιχτό, διάφανο και ευανάγνωστο καντράν που χαρακτηρίζει τη σειρά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η grooming ρουτίνα ενός μύθου των σπορ

Τι, πώς και ποια προϊόντα χρησιμοποιεί ο θρύλος της ενόργανης γυμναστικής και εσχάτως για 7η φορά πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.