Το Big Crown της Oris είναι ένα από τα κομψότερα ρολόγια που υπάρχουν εκεί έξω

Το χρωματιστό καντράν είναι από μόνο του αριστούργημα.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που κάνουν την Oris μοναδική. Καταρχάς, το Ελβετικό brand γνωρίζει πως να παραδίδει ποιοτικά ρολόγια σε προσιτές τιμές, ιδανικά για κάθε συλλέκτη). Επιπλέον, υπάρχουν δύο ακόμη πολύ καλοί λόγοι: το Big Crown και το Pointer Date. Πέρυσι, η Oris έφτασε στην Baselworld για να παρουσιάσει τη νέα της κυκλοφορία, το Big Crown Pointer Date για την 80η επέτειο του ρολογιού καταφέρνοντας κάτι εξαιρετικό με το μπλε καντράν - ένα νέο χρώμα σε ένα κλασσικό μοντέλο. Μια φοβερή στιγμή.

Φέτος, το Big Crown Pointer Date ήρθε με νέο χρώμα στο καντράν. Αυτή τη φορά πιο τολμηρό, όπως προδικάζει το κόκκινο. Και μας αρέσει πολύ, παρόλο που δεν είναι καθημερινό, ωστόσο μιλάμε για ένα απίθανο κλασσικό σχέδιο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oris (@oris) on

Διαθέτει ατσάλινη κάσα, έχει διάμετρο 40 χιλιοστών, το κόκκινο καντράν προστατεύεται από κρύσταλλο ζαφείρι, ενώ διαθέτει αυτονομία χρόνου έως 38 ώρες. Για το λουράκι υπάρχουν δύο επιλογές: είτε ένα καφέ δερμάτινο λουράκι ή ένα μπρασελέ. Αν θέλεις να το φοράς στη θάλασσα, έχε υπόψη σου ότι το Big Crown Pointer Date είναι αδιάβροχο μέχρι τα 50 μέτρα.

Όπως είπαμε και στην αρχή: η Oris ξέρει πως να φτιάχνει καλά ρολόγια σε προσιτές τιμές. Η τιμή του αγγίζει τα €1500.

Από: Esquire NL

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η grooming ρουτίνα ενός μύθου των σπορ

Τι, πώς και ποια προϊόντα χρησιμοποιεί ο θρύλος της ενόργανης γυμναστικής και εσχάτως για 7η φορά πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.