Το No Time To Die και ό,τι άλλο έρχεται στα θερινά σινεμά

Οι νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα, Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, στα θερινά σινεμά.

Esquire Team
Γράφει: Ραφαέλλα Ράλλη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Η εβδομαδιαία κινηματογραφική συγκομιδή αποτελείται από σχεδόν 4 νέες αφίξεις και λέμε "σχεδόν" γιατί σε αυτές δε συμπεριλαμβάνονται οι πρεμιέρες που έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε κατ᾽εξαίρεση και εξαιτίας του 27ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας που διεξάγεται αυτήν την εβδομάδα στην πόλη. Ανάμεσα σε αυτές τα ήδη sold out Dune, The French Dispatch, The Velvet Underground και το αγαπημένο για φέτος του Λουκά Κατσίκα -όπως αποκάλυψε αποκλειστικά στο Esquire- Memoria. Ποικιλία για κάθε προτίμηση σε είδος υπάρχει, οπότε το μόνο που μένει είναι να δώσουμε ραντεβού στα θερινά σινεμά για τις ταινίες της εβδομάδας, με πολλές περισσότερες επιλογές για τους κινηματογραφόφιλους δεδομένων των ευχάριστων συγκυριών. 

No Time To Die

Τελευταία φορά που θα δούμε τον Daniel Craig να συστήνεται ως James Bond, στην 25η κατά σειρά ταινία του franchise σε σκηνοθεσία Cary Joji Fukunaga. Εγγυημένα ακόμη περισσότερο ενδιαφέρουσα ως αποτέλεσμα θα είναι λόγω του Rami Malek που υποδύεται το μοχθηρό αντίπαλό του. Παρεμπιπτόντως, οι μνηστήρες για το ρόλο είναι πολλοί, αν και κάποιοι από εμάς θα θέλαμε απευθείας ανάθεση στον έναν και μοναδικό Tom Ellis.

Η Ακρόαση (The Audition)

Η Nina Hoss είναι μία δασκάλα πιάνου που παρά την αντίθετη γνώμη των συναδέλφων της, επιβάλλει την προαγωγή ενός εξαιρετικά ταλαντούχου μαθητή της. Για να εξασφαλίσει την επιτυχία του στις τελικές εξετάσεις, εμμονικά αφοσιώνεται στην προετοιμασία του και τα συναισθήματά της προς εκείνον αλλάζουν...

Εγκλωβισμένος (Chained)

O Titus Heckel καταπιάνεται σκηνοθετικά με έναν αστυνομικό που έχει καταφέρει να είναι ολόσωστος κατά τη 15χρονη θητεία του παρά τις δύσκολες καταστάσεις που έχει βιώσει στο πλαίσιο αυτής. Ενόσω προσπαθεί να αποκτήσει παιδί με τη σύζυγό του, η ζωή τους ανατρέπεται όταν βρίσκεται κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση με αποτέλεσμα να βγει σε διαθεσιμότητα. 

Δεν Ακούμε τα Τραγούδια

Ο Τάκης Παπαναστασίου υπογράφει μία ασπρόμαυρη σινεφίλ ταινία που έκανε πρεμιέρα πριν από δύο χρόνια στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Ο Νίκος και η Νόρα προσκαλούν στο σπίτι τους τον Άγγελο για να περάσει τη νύχτα μαζί τους και η εξέλιξη της βραδιάς είναι σίγουρα απρόβλεπτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μουσική επένδυση της ταινίας ανήκει στον Αλέξανδρο Βούλγαρη (The Boy) που υπογράφει μεταξύ άλλων τα "Σε θυμάμαι" και "Έντονα μωρό μου". 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.