EQS, το ηλεκτρικό μέλλον της Mercedes

H νέα, αμιγώς ηλεκτροκίνητη Mercedes EQS είναι και επίσημα εδώ.

Γράφει: Esquire Editors 22 Απριλίου 2021

Σημείο αναφοράς στη νέα EQS, η οποία αποτελεί το πρώτο από τα έξι στο σύνολο νέα EVs που σκοπεύει να παρουσιάζει το γερμανικό εργοστάσιο έως και το 2022, είναι οι σμιλευμένες εξωτερικές επιφάνειες, οι οποίες της εξασφαλίζουν εξαιρετικές επιδόσεις σε επίπεδο αεροδυναμικής απόδοσης.

Και εν προκειμένω, συντελεστή οπισθέλκουσας που αγγίζει στο πρόγραμμα Sport, σε συνδυασμό με 19άρες ζάντες, την εντυπωσιακή τιμή 0,20.

Η συνέχεια στο Thetoc.gr

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Ferrari Luce: Τόσο γρήγορη που ζητήθηκε η βοήθεια της Nasa

Η επιτάχυνση της ηλεκτρικής Luce δοκιμάζει τα όρια του σώματος σε τέτοιο βαθμό, που η Ferrari στράφηκε στη NASA για να καταλάβει πότε μπορεί να γίνει υπερβολική για τον ανθρώπινο εγκέφαλο.

Γραφει Γιαννης Τσακαλος

Διαθέσιμες οι νέες Vespa Primavera και Vespa Sprint S

Τα πιο νεανικά και αστικά μοντέλα της Vespa φέρνουν σημαντικά νέα χαρακτηριστικά.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

H Maserati ήθελε να "χτυπήσει" την BMW - Δεν τα κατάφερε

Στις αρχές της δεκαετίας του 1980 η Maserati έφτιαξε ανταγωνιστή για την σειρά 3 της BMW. Τελικά γέλασαν και οι πέτρες και ο λόγος ήταν απλός.

Γραφει Γιαννης Τσακαλος

Οδηγούμε την πρώτη ηλεκτρική Cayenne, την πιο δυνατή Porsche που έγινε ποτέ

Τελικά η Porsche και θέλει και μπορεί: δημιούργησε το πιο ολοκληρωμένο ηλεκτρικό αυτοκίνητο του κόσμου.

Γραφει Γιαννης Τσακαλος

7 διαφημίσεις αυτοκίνητων με διάσημους πρωταγωνιστές

Ένα μεγάλο όνομα πίσω από το τιμόνι πάντα πουλάει και οι αυτοκινητοβιομηχανίες το ξέρουν καλά. Διαλέξαμε 7 περίπτωσεις που σούπερ διάσημοι διαφήμισαν ένα νέο μοντέλο.

Γραφει Γιαννης Τσακαλος

Ο σουπερ σταρ του ποδοσφαίρου με μία από τις πιο σπάνιες Bugatti στον κόσμο

Με μόλις 10 αυτοκίνητα να έχουν κατασκευαστεί, το σπάνιο hypercar κοσμεί το γκαράζ του Cristiano Ronaldo, με το κόστος συντήρησης του να είναι ιδιαιτέρως απαιτητικό.

Γραφει Αχιλλεας Τσακαλιδης