Le Pavillon: Το νέο εστιατόριο του Jean-Charles Métayer στο Χαλάνδρι

O πολυβραβευμένος Γάλλος σεφ παρουσιάζει το νέο του "σπίτι".

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η πιο απλή και νόστιμη φοκάτσια

Παίζει ως antipasto, ορεκτικό, ψωμί, σνακ ή ακόμη και ολόκληρο γεύμα.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η φινετσάτη ιταλική κουζίνα του Monzù

Ο σεφ Γιάννης Λιόκας παρουσιάζει μία ακόμη πτυχή του ταλέντου του, στο ολοκαίνουριο εστιατόριο της Κηφισιάς.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Tι είναι πάλι αυτά τα virtual εστιατόρια;

Και γιατί καταλαμβάνουν τις γαστρονομικές μητροπόλεις των ΗΠΑ.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η παράλογη ιστορία της εφεύρεσης της τσίχλας

Τροπικά φυτά, Μεξικανοί δικτάτορες, Αμερικανοί εφερεύτες και μία εμπορική αποτυχία που άλλαξε την ιστορία.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Ένα burger για τις δύσκολες ώρες

Μία συνταγή που δύσκολα της λέει κάποιος "όχι".

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η ψαροφαγία στα καλύτερά της στο Τραβόλτα

Ένα εστιατόριο με αξίες πάνω σε θέματα πρώτης ύλης, επεξεργασίας και μαγειρικής.

Γραφει Μαρω Παρασκευουδη

Ένα διαφορετικό cinnamon roll

Μία έξυπνα νόστιμη συνταγή για ρολάκια κανέλας με γέμιση μήλου.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Σοκολατένιο μιλφέιγ με ρούμι και σταφίδες

Μία συνταγή για να τιμήσεις επαρκώς την Ημέρα Επιδορπίου.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η chic πλευρά της σούβλας στο Spit Jack

Στη new age rotisserie της οδού Σκούφου αγαπούν τα ζουμερά κρέατα άνευ όρων.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Burger King στον οδηγό Michelin;

Οι επιθεωρητές του Michelin guide επισκέφθηκαν εστιατόρια της γνωστής αλυσίδας. Κάτι που δεν περιμέναμε πως θα συμβεί ποτέ.

Γραφει Μπαμπης Δουκας