Στη Φάρμα Μπράλου πρωταγωνιστής πάντα είναι το κρέας

Το εστιατόριο του Κολωνακίου συνεχίζει σε πολύ υψηλά γευστικά standards.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Οι τρόποι για να τρως σωστά τα στρείδια

Έτσι θα τα απολαύσεις, χωρίς απολύτως κανένα ρίσκο.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα τρικ που κάνουν πιο διασκεδαστική κάθε σούπα

Η εποχή της ζεστής σούπας έχει και επίσημα ξεκινήσει και έτσι θα πας το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Omurice, η εναλλακτική ιαπωνική ομελέτα

Το απόλυτο comfort food της Άπω Ανατολής, που συνδυάζει πολλά και διαφορετικά στοιχεία.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης ήθελε απλά να ανοίξει ένα εστιατόριο

Τελικά, κατάφερε πολλά περισσότερα. Η πορεία του και το CTC το επιβεβαιώνουν.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Πώς θα φτιάξεις το τέλειο κοκκινιστό μοσχάρι

Ο βασικός κανόνας είναι να έχεις υπομονή. Αρκετή υπομονή.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Πώς θα φτιάξεις τα τέλεια BBQ ribs

Τα απόλυτα χοιρινά παϊδάκια, ακριβώς όπως θα τα έτρωγες από τους masters του είδους, στο Όστιν του Τέξας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Όλα όσα έμαθε η ζωή στον Gordon Ramsay

Ο ίσως πιο δημοφιλής σεφ του πλανήτη κλείνει τα 53 και θυμηθήκαμε τα μαθήματα ζωής που έδωσε στο βρετανικό Esquire τον Μάιο του 2017.