Στάθης Χρηστίδης: Το παιδί-θαύμα της tiki κουζίνας

Ο νεαρός σεφ του Exotic Izakaya μιλά στο Esquire για τον δικό του, ξεχωριστό και νόστιμο δρόμο.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα φαγητά πολυτελείας που κάποτε δεν έτρωγε σχεδόν κανείς

Από τις premium κοπές μέχρι τον αστακό, όλα εκείνα τα εδέσματα που βρέθηκαν ιστορικά από τον πάτο στην κορυφή.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Ψηφίζουμε και φέτος τα αγαπημένα μας εστιατόρια και μπαρ στην Αθήνα

Τα Tasty Awards 2020 μπαίνουν στην 5η χρονιά τους και είναι πιο ανανεωμένα από ποτέ.

Τα αθηναϊκά εστιατόρια με Bib Gourmand

Τα μέρη της πρωτεύουσας που ξεχωρίζουν για την άριστη σχέση ποιότητας-τιμής.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Ο τέλειος μουσακάς

Η συνταγή για να τον φτιάξεις είναι πολύ πιο απλή από όσο φανταζόσουν.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η casual, fine dining κουζίνα του Πάνου Ιωαννίδη

Ο chef μας μίλησε για το νέο του εγχείρημα στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας και τη σημασία της πρώτης ύλης στη μαγειρική.

Γραφει Μαρω Παρασκευουδη

Ο τόνος των €2.000.000

Στην ψαραγορά του Τόκιο λαμβάνουν χώρα οι πιο ιδιαίτερες δημοπρασίες, με έπαθλο ένα από τα πιο εκλεκτά ψάρια του κόσμου.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Στράτος Δρακούλης, ο καλλιτέχνης των premium κοπών

Ο άνθρωπος που άλλαξε τον όρο "κρεοπώλης" στα ελληνικά δρώμενα μιλά στο Esquire.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Κανένα σάντουιτς δεν συγκρίνεται με τα leftovers enchiladas

Ξέρουμε τι θα κάνεις με τη γαλοπούλα που περίσσεψε στο εορταστικό τραπέζι.

Γραφει Μπαμπης Δουκας