Δείτε τον Adrien Brody να δουλεύει στο εργοστάσιο της Porsche (video)
Η Porsche ήταν πολύ δραστήρια στο φετινό Goodwood Festival of Speed όπου μεταξύ άλλων έκανε πρεμιέρα το νέο φιλμ του Adrien Brody ως εργαζόμενου στο εργοστάσιο της Στουτγκάρδης.
Στο φετινό Goodwood Festival of Speed, εκεί όπου η αυτοκίνηση συναντά την παράδοση και τη θεαματικότητα, η Porsche παρουσίασε κάτι εντελώς απρόσμενο, τον βραβευμένο με Όσκαρ Adrien Brody να κάνει πρακτική στο εργοστάσιό της. Το αποτέλεσμα ήταν το ντοκιμαντέρ "The Intern", μια προσωπική και γεμάτη ευαισθησία καταγραφή της εμπειρίας του ηθοποιού μέσα στη "καρδιά" της γερμανικής εταιρείας.
Ο Adrien Brody – που έχει δύο Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου– άφησε για λίγο τα κινηματογραφικά πλατό για να φορέσει τη στολή εργοστασίου και να ενταχθεί στο προσωπικό της Porsche στο Στουτγκάρδη.
Εκεί έζησε από πρώτο χέρι την καθημερινότητα ενός εργάτη γραμμής παραγωγής. Χειρίστηκε εργαλεία, συμμετείχε στις διαδικασίες συναρμολόγησης και γνώρισε τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από την τελειότητα των sportscars της μάρκας.

Το ντοκιμαντέρ έκανε την επίσημη πρεμιέρα του στις 13 Ιουλίου, με έναν εντυπωσιακό τρόπο, σε ένα drive-in σινεμά που στήθηκε ειδικά για την περίσταση, πλαισιωμένο από 30 ιστορικά μοντέλα της Porsche. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του φεστιβάλ Goodwood και αποτέλεσε μια ωδή στην ανθρώπινη διάσταση της αυτοκινητοβιομηχανίας.
Taylor Hill/FilmMagicΤο The Intern δεν είναι ακόμη ένα καλογυαλισμένο promo video. Ο Brody δεν υποδύεται κάποιο ρόλο. Με αληθινό ενδιαφέρον και σεβασμό, ενσωματώνεται στην ομάδα του εργοστασίου, ανακαλύπτοντας τις απαιτήσεις και τις αξίες που διέπουν την παραγωγή κάθε Porsche. Σε δηλώσεις του ανέφερε: "Εδώ δεν υπάρχουν δεύτερες λήψεις. Εδώ όλα πρέπει να γίνονται σωστά, με ακρίβεια, από την πρώτη φορά". Η φράση αυτή, πέρα από σκηνοθετικό εύρημα, συνοψίζει τη φιλοσοφία της μάρκας.

Η Porsche από την πλευρά της αξιοποίησε με εξαιρετική φαντασία την ευκαιρία να συνδέσει τη μηχανολογική αρτιότητα με την καλλιτεχνική ματιά ενός διάσημου δημιουργού. Το ντοκιμαντέρ αποτελεί φόρο τιμής στους αφανείς ήρωες του εργοστασίου: τους τεχνίτες, τους μηχανικούς, τους ανθρώπους που χτίζουν τα όνειρα των πελατών της Porsche με τα ίδια τους τα χέρια.
Αυτή η ασυνήθιστη συνεργασία έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από κινήσεις της Porsche που σκοπό έχουν να "ανοίξουν" την κουλτούρα της στο ευρύ κοινό, προβάλλοντας όχι μόνο τα προϊόντα αλλά και τους ανθρώπους που τα δημιουργούν.
Το The Intern είναι πλέον διαθέσιμο στο επίσημο κανάλι YouTube της Porsche, δίνοντας στο κοινό τη δυνατότητα να δει την εμπειρία του Adrien Brody όπως ακριβώς την έζησε με ειλικρίνεια, θαυμασμό και σεβασμό για την τέχνη της μηχανολογίας.
Μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω
Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Luce: Τα χειρότερα σχόλια για την σχεδίαση της πρώτης ηλεκτρικής Ferrari
Έχει διχάσει ολόκληρο τον πλανήτη της αυτοκίνησης η πρώτη ηλεκτρική Ferrari Luce. Τα αρνητικά σχόλια για την εξωτερική της σχεδίαση πέφτουν βροχή και είναι πολύ σκληρά. Τόσο για τον σχεδιαστή όσο και για την Ferrari.
Γραφει Αχιλλεας ΤσακαλιδηςΑυτή είναι η Ferrari Luce, το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο από το Maranello
Το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Ferrari, η Luce, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο όχι μόνο σε επίπεδο επιδόσεων, αλλά και σε εκείνα της σχεδίασης και της τεχνολογίας αποτελώντας το πιο σημαντικό αυτοκίνητο που έχει παρουσιάσει η Ferrari εδώ και πολύ καιρό.
Γραφει Αχιλλεας ΤσακαλιδηςΟ πιλότος της F1 που θέλει να τρέξει στο Nurburgring αλλά δεν του το επιτρέπουν
Η σύγκριση με τον Verstappen μπορεί να άναψε τη συζήτηση, όμως η ομάδα της F1 θεωρεί ότι για νεαρό οδηγό δεν είναι ακόμα η ώρα.
Γραφει Αχιλλεας ΤσακαλιδηςΑυτό είναι το πιο γρήγορο αγροτικό του πλανήτη
Λέγεται Ram Rumble Bee SRT, έχει κινητήρα V8 και είναι μάλλον το πιο γρήγορο αγροτικό του πλανήτη με 0-100 km/h σε 3,4 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα πάνω από 280 km/h.
Γραφει Αχιλλεας ΤσακαλιδηςΠρώτες βόλτες, πρώτοι μπελάδες για τον Mbappe-Εμφανίστηκε με "λάθος" αυτοκίνητο
Ο Γάλλος superstar της Ρεάλ Μαδρίτης μόλις πήρε δίπλωμα και ήδη έγινε viral, όχι για κάποιο γκολ, αλλά για το supercar που επέλεξε να οδηγήσει.
Γραφει Αχιλλεας ΤσακαλιδηςΔημήτρης Γιαννακόπουλος: Αυτό θα είναι το νέο του αυτοκίνητο 1.000 ίππων
Ένα story, ένα hashtag και 1.000 ίπποι ήταν αρκετά για να "φουντώσουν" τα σενάρια γύρω από το επόμενο αυτοκίνητο του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
Γραφει Αχιλλεας Τσακαλιδης

