Πρώτο trailer για το Dreamland με την Margot Robbie

Η νέα ταινία της απόλυτης ξανθιάς του Χόλιγουντ είναι ένα δραματικό θρίλερ με αισθητική γουέστερν.

Μετά το ντεμπούτο της στην ταινία του Martin Scorsese με τον Leonardo DiCaprio, "Ο λύκος της Γουόλ Στριτ", η Margot Robbie δείχνει να γίνεται ολοένα και καλύτερη υποκριτικά στους ρόλους που αναλαμβάνει: από την Harley Quinn στην "Ομάδα Αυτοκτονίας" μέχρι την Tonya Harding στο "Εγώ, η Τόνια" που την έστειλε στα Όσκαρ μέχρι την Sharon Tate στο "Κάποτε στο Χόλιγουντ" του Quentin Tarantino. 

Ο επόμενος ρόλος της απόλυτης ξανθιάς αυτή τη στιγμή στο Χόλιγουντ είναι εκείνος της Allison Wells στο Dreamland, ένα δραματικό θρίλερ με αισθητική γουέστερν. Η υπόθεση διαδραματίζεται στα 30s στο Τέξας, όπου οι αστυνομικές αρχές της πόλης καταδιώκουν την λησταρχίνα τραπεζών, Allison Wells. Όταν βρει καταφύγιο στη φάρμα του Finn Cole (από τους πρωταγωνιστές της σειράς Peaky Blinders), τα πάντα θα ανατραπούν. 

Στο καστ συναντάμε επίσης τον Travis Fimmel, τον Ragnar από τη σειρά Vikings, τους Finn Cole, Garrett Hedlund, Kerry Condon, Darby Camp και την Lola Kirke, που έχει τον ρόλο της αφηγήτριας.


Το Dreamland θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένους κινηματογράφους στις ΗΠΑ στις 13 Νοεμβρίου, ενώ στις 17 του ίδιου μήνα θα κυκλοφορήσει σε VOD μορφή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος