Πρώτη ματιά στο πέμπτο Scream

Ο Ghostface επιστρέφει στις αγαπημένες του συνήθειες.

Οι πρώτες φωτογραφίες της πέμπτης ταινίας Scream είναι εδώ και προμηνύουν ένα παραμύθι τρόμου γεμάτο αίμα και παράνοια, ακολουθώντας τη μανιέρα της διάσημης σειράς ταινιών των '90s. Με τίτλο Scream -χωρίς δηλαδή να φέρει κάποιον αριθμό που θα υποδεικνύει ότι πρόκειται για την πέμπτη συνέχεια- η επερχόμενη ταινία σκοπεύει να αναβιώσει το franchise τρόμου που δημιουργήθηκε από τον θρύλο Wes Craven.

Οι πρώτες φωτογραφίες

Οι εικόνες λοιπόν, που δημοσιεύθηκαν για πρώτη φορά από το Entertainment Weekly επαναφέρουν μερικά οικεία πρόσωπα. Περιλαμβάνουν πολλά τηλέφωνα, μία υπενθύμιση για το πώς ο Ghostface συνήθως καλεί τα θύματά του για να τα προειδοποιήσει προτού διαπράξει τα εγκλήματά του. Υπάρχει επίσης το κλασικό, βαρετό φόντο που παρουσιάζεται σε κάθε ταινία Scream και στο πλαίσιο του οποίου κάθε μέλος του cast ζει τον τρόμο εξαρχής, χωρίς κάποιο προφανή λόγο.

>Διάβασε ακόμη: To Χόλιγουντ πάντα θα αγαπά τις ταινίες για το Χόλιγουντ

Βέβαια, το highlight είναι ξεκάθαρα η επιστροφή του βασικού cast που αποτελείται από τους Neve Campbell  ή αλλιώς Sidney Prescott, Courteney Cox ως δημοσιογράφος Gale Weathers, Marley Shelton ως σερίφης Judy Hicks και David Arquette ως ο δικηγόρος Dewey Riley. Οι τέσσερις χαρακτήρες επιστρέφουν στην πέμπτη ταινία αφού έγιναν οι αγαπημένοι του κοινού στις ταινίες που προηγήθηκαν.

Οι εικόνες στο μεταξύ, παρουσιάζουν και αρκετά από τα νέα μέλη του cast που αποτελείται από τους Melissa Barrera, Jenna Ortega, Jack Quaid, Mason Gooding, Jasmin Savoy Brown, Mikey Madison, Kyle Gallner, Dylan Minnette και Sonia Ben Ammar. Όπως μας υπενθύμισε πάντως, πρόσφατα η αφίσα του Scream, ο Ghostface είναι πάντα κάποιος που ήδη γνωρίζουμε, άρα κάθε χαρακτήρας είναι πιθανό θύμα, αλλά ταυτόχρονα και ύποπτος.

Οι διαφορές του νέου sequel

Το επόμενο Scream είναι η πρώτη ταινία του franchise που δε φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Craven. Αντ 'αυτού, έχουν αναλάβει οι Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett ενώ το σενάριο ανήκει στους James Vanderbilt και Guy Busick που είναι οι αντικαταστάτες του Kevin Williamson, ο οποίος εδώ επανέρχεται ως εκτελεστικός παραγωγός. Η πρεμιέρα του Scream στους κινηματογράφους έχει προγραμματιστεί για τις 14 Ιανουαρίου 2022.

Παρακάτω, βλέπεις τις φωτογραφίες - teaser: 

Πρώτη ματιά στο πέμπτο ScreamParamount

στιγμιότυπο από το νέο screamParamount

στιγμιότυπο από το νέο screamParamount

στιγμιότυπο από το νέο screamParamount

στιγμιότυπο από το νέο screamParamount

στιγμιότυπο από το νέο screamParamount

στιγμιότυπο από το νέο screamParamount

στιγμιότυπο από το νέο screamParamount

στιγμιότυπο από το νέο screamParamount

στιγμιότυπο από το νέο screamParamount

στιγμιότυπο από το νέο screamParamount

στιγμιότυπο από το νέο screamParamount

Να πέσει το trailer:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.

Dear God, the Parthenon is still broken, το πρώτο φωτογραφικό βιβλίο του Γιώργου Λάνθιμου

Στην εισαγωγή του Dear God, the Parthenon is still broken υπάρχει ένα ακυκλοφόρητο ποίημα της Patti Smith το οποίο έγραψε με έμπνευση την ταινία.

Ήξερες πως ο Freddie στο Ripley είναι το non-binary παιδί του Sting;

Tο Eliot Sumner είναι o σικάτος φίλος του Dickie και ένας πολύ καλός λόγος επίσης να δεις τη σειρά στο Netflix.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Το 'Landmarks II - Το Σινεμά στο Κέντρο' συνεχίζεται στα ιστορικά σινεμά της Αθήνας

4 ιστορικά σινεμά στο κέντρο της Αθήνας, 4 θεματικές προβολές, 13 ταινίες για την Αθήνα.

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.