Ο Mark Ruffalo θέλει ταινία Hulk v Wolverine

Ο ηθοποιός δηλώνει ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα με το MCU και τον πράσινο τερατόμορφο σούπερ ήρωα.

Γράφει: Ναταλί Αντωνίου 27 Νοεμβρίου 2019

Υποδύθηκε τον Hulk, κατά κόσμον Bruce Banner, για πρώτη φορά το 2012 στους "Εκδικητές". Τρία χρόνια αργότερα, το 2015 επέστρεψε ξανά στον ρόλο στο "Εκδικητές: Η εποχή του Ultron" και τα τελευταία δύο χρόνια, από το 2019 μέχρι και σήμερα τον έχει ενσαρκώσει τέσσερις ακόμα φορές (Thor: Ragnarok, "Εκδικητές: Ο πόλεμος της αιωνιότητας", Captain Marvel, "Εκδικητές: Η τελευταία πράξη"). Ωστόσο, ο Mark Ruffalo δηλώνει ότι δεν έχει τελειώσει με τον σούπερ ήρωα, ούτε όμως και με το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

Στην Comic-Con του Τόκιο, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο παραγωγός του MCU, Kevin Feige προτίθεται να γυρίσει μία σόλο ταινία για τον Hulk. "Με ρώτησε αν έχω καμία ιδέα και του απάντησα ότι έχω πολλές ιστορίες στο μυαλό μου που θα ήθελα να τις μεταφέρουμε μαζί στην οθόνη", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ruffalo, υπογραμμίζοντας ότι το φιλμ που ονειρεύεται είναι το Hulk εναντίον Wolverine, παρά το γεγονός ότι ο Hugh Jackman έχει αποσυρθεί από τον ρόλο.

Ο Mark Ruffalo θέλει ταινία Hulk v Wolverine

ι θα λέγατε για το Hulk v Wolverine; Ο συνδυασμός των δύο ηρώων θα ήταν απίθανος", κατέληξε.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Μουσική

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

PhoneCinemas: Τα smartphones για κινηματογράφο τσέπης

Ένας πλήρης οδηγός προϋποθέσεων για το cinema on the go.

Το "1917" στέλνει τον Sam Mendes ξανά στα Όσκαρ

Οι πρώτες αντιδράσεις κοινού και κριτικών μιλούν για το απόλυτο φαβορί της επικείμενης 92ης τελετής απονομής των χρυσών αγαλματιδίων.