Τι θα δούμε τον Δεκέμβριο στο Netflix

Οι πρωτότυπες σειρές, οι ταινίες, τα ντοκιμαντέρ και όλα τα νέα shows της αμερικάνικης πλατφόρμας.

Το Netflix υποδέχεται τον χειμώνα και φορά τα γιορτινά του, ανακοινώνοντας όλα όσα θα δούμε στην πλατφόρμα του μες στον Δεκέμβριο 2020, από τις καινούργιες πρωτότυπες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές και τα ντοκιμαντέρ του, μέχρι τις ταινίες, που προστίθενται στις λίστες του. Ξεχωρίζουν οι ταινίες που έχουν θέσει ήδη γερές βάσεις για την επικείμενη τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ: Mank, The Prom, The Midnight Sky και Ma Rainey's Black Bottom.


Κι επειδή έχουμε ακόμα Νοέμβριο, ρίξε μία ματιά εδώ.


Οι νέες, πρωτότυπες σειρές/σεζόν

Bridgerton

Εμπνευσμένο από τα διάσημα μπεστ σέλερ, το "Μπρίτζερτον" ακολουθεί τα οκτώ δεμένα αδέρφια της ισχυρής οικογένειας Μπρίτζερτον στην προσπάθειά τους να βρουν την αγάπη.

Πρεμιέρα: 25/12

Chilling Adventures of Sabrina: Part 4

Στο Μέρος 4, η Σύναξη έρχεται αντιμέτωπη με πολλές απειλές. Οι μάγισσες κηρύσσουν πόλεμο και ο Νικ, με τη βοήθεια της Λέσχης του Τρόμου, διεκδικεί ξανά τη Σαμπρίνα.

Πρεμιέρα: 31/12

Tiny Pretty Things

Όταν μια επίθεση καταστρέφει την πιο λαμπρή μαθήτρια σε μια ελίτ σχολή μπαλέτου, η αντικαταστάτριά της μπαίνει σε έναν κόσμο ψεμάτων, προδοσίας κι ανελέητου ανταγωνισμού.

Πρεμιέρα: 14/12

The Mess You Leave Behind (El desorden que dejas)

Μια καθηγήτρια πιάνει δουλειά σε ένα λύκειο αλλά στοιχειώνεται από έναν θάνατο που συνέβη πριν από τρεις εβδομάδες... ο οποίος αρχίζει να απειλεί την ίδια τη ζωή της.

Πρεμιέρα: 11/12

Equinox

Το 1999, η νεαρή Άστριντ βλέπει ένα λεωφορείο με μαθητές να εξαφανίζεται. Το 2019, η Άστριντ προσπαθεί να διαλευκάνει το μυστήριο, αλλά τελικά αλλάζει το παρελθόν.

Πρεμιέρα: 30/12

The Holiday Movies That Made Us

Ξετυλίξτε τις αληθινές ιστορίες πίσω από αυτά τα θρυλικά χριστουγεννιάτικα μπλοκμπάστερ, χάρη σε σκηνές από τα γυρίσματα και συνεντεύξεις με το καστ και το συνεργείο.

Πρεμιέρα: 01/12

Home for Christmas: Season 2

Η Γιοχάνε προσαρμόζεται σε μια σχέση με προοπτικές, αντιμετωπίζοντας παράλληλα νέους γείτονες, πρώην και την προβληματική της οικογένεια.

Πρεμιέρα: 18/12

Song Exploder: Volume 2

Η σειρά συνεχίζεται με τους Killers, τη Νατάλια Λαφουρκάδε, την Dua Lipa και τους Nine Inch Nails να μοιράζονται όσα έζησαν καθώς έγραφαν τα τραγούδια τους.

Πρεμιέρα: 15/12

Big Mouth: Season 4

Λίγο πριν από τη νέα σχολική χρονιά, η παρέα αντιμετωπίζει προβλήματα στη θερινή κατασκήνωση, σκοτεινά alter ego, όρια στο φάσωμα και την Τίτο, το κουνούπι του άγχους.

Πρεμιέρα: 04/12

Selena: The Series

Η Μεξικανοαμερικανή τραγουδίστρια Σελίνα και η οικογένειά της δουλεύουν σκληρά και γίνονται διάσημοι στον μουσικό κόσμο, ξεπερνώντας προβλήματα στη διαδρομή τους.

Πρεμιέρα: 04/12

Mr. Iglesias: Part 3

Ενόψει ενός νέου έρωτα, ο Γκέιμπ ωθεί τους μαθητές του να δαμάζουν τους φόβους τους, να ονειρεύονται και να πιστεύουν στους ίδιους - μαθήματα που προσπαθεί να αφομοιώσει.

Πρεμιέρα: 08/12

Best Leftovers Ever!

Τι θα δούμε τον Δεκέμβριο στο NetflixNetflix

Οι κορυφαίοι ερασιτέχνες μάγειρες χρησιμοποιούν ως υλικά τους τα αποφάγια και τα ταξιδεύουν σε τρεις επικούς γύρους στον απόλυτο διαγωνισμό μαγειρικών μεταμορφώσεων.

Πρεμιέρα: 30/12

Οι νέες πρωτότυπες ταινίες

MANK

Δεκαετία '30. Ο καυστικός, αλκοολικός σεναριογράφος Χέρμαν Μάνκιεβιτς επαναπροσδιορίζει με την οπτική του το Χόλιγουντ ενώ προσπαθεί να τελειώσει τον "Πολίτη Κέιν".

Πρεμιέρα: 04/12

The Prom

Μια παρέα ξεπεσμένων σταρ του Μπρόντγουεϊ αναστατώνει μια μικρή πόλη της Ιντιάνας όταν παίρνει το μέρος μιας έφηβης που θέλει να πάει την κοπέλα της στον χορό αποφοίτησης.

Πρεμιέρα: 11/12

The Midnight Sky

Ένας μόνος επιστήμονας στην Αρκτική προσπαθεί να επικοινωνήσει με ένα πλήρωμα αστροναυτών που γυρνούν μετά την καταστροφή της Γης. Παίζει και σκηνοθετεί ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Πρεμιέρα: 23/12

Ma Rainey's Black Bottom

Η ένταση κορυφώνεται όταν η "μητέρα του μπλουζ" και η μπάντα της συναντιούνται σε ένα στούντιο ηχογράφησης στο Σικάγο του 1927. Βασίζεται σε θεατρικό του Όγκαστ Γουίλσον.

Πρεμιέρα: 18/12

Cops and Robbers

COPS AND ROBBERSNetflix

Μια μικρού μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων, βασισμένη στο ποίημα-βίντεο που κυκλοφόρησε ως απάντηση στη δολοφονία του Αχμάντ Άρμπερι στις 6 Μαΐου 2020.

Πρεμιέρα: 28/12

Canvas

Μετά από μια οδυνηρή απώλεια, ένας συντετριμμένος παππούς που παλεύει να ανακτήσει το πάθος του για τη ζωγραφική βρίσκει έμπνευση για νέες δημιουργίες.

Πρεμιέρα: 11/12

A California Christmas

A CALIFORNIA CHRISTMASNetflix

Με φόβο μη χάσει την ανεμελιά, ένας πλούσιος γόης παριστάνει τον βοηθό σε ράντσο για να αναγκάσει μια αγρότισσα να πουλήσει την οικογενειακή γη πριν από τα Χριστούγεννα.

Πρεμιέρα: 14/12

Angela's Christmas Wish

Η Άντζελα κάνει μια ευχή να ξανασμίξει η οικογένειά της έγκαιρα για τα Χριστούγεννα και βάζει μπροστά ένα σχέδιο για να πάει από την Ιρλανδία στην Αυστραλία.

Πρεμιέρα: 01/12

Τα νέα πρωτότυπα ντοκιμαντέρ

Alien Worlds

Εφαρμόζοντας στον υπόλοιπο γαλαξία τους νόμους της ζωής στη Γη, αυτή η σειρά παντρεύει τα επιστημονικά δεδομένα με τη φαντασία και φαντάζεται τη ζωή σε άλλους πλανήτες.

Πρεμιέρα: 02/12

The Surgeon's Cut

Είναι φιλόσοφοι, διηγούνται ιστορίες και πρωτοπορούν. Τέσσερις χειρουργοί κάνουν αναδρομή στη ζωή και το επάγγελμά τους σ' αυτήν την εμψυχωτική σειρά ντοκιμαντέρ.

Πρεμιέρα: 09/12

Giving Voice

Μαθητές απ' όλες τις ΗΠΑ περνούν από οντισιόν για μια θέση στον Διαγωνισμό Μονολόγων Όγκαστ Γουίλσον, καταλήγοντας σ' έναν καθηλωτικό τελικό σε σκηνή του Μπρόντγουεϊ.

Πρεμιέρα: 11/12

Μην χάσεις επίσης

Ε.Τ. Ο ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ

Πρεμιέρα: 31/12

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Πρεμιέρα: 30/12

ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

Πρεμιέρα: 21/12

ΝΑ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ

Πρεμιέρα: 31/12

ROCKETMAN

Πρεμιέρα: 15/12

Ω ΑΔΕΛΦΕ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;

Πρεμιέρα: 31/12

ΤΑ ΚΑΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Πρεμιέρα: 01/12

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΜΠΡΙΤΖΕΤ ΤΖΟΟΥΝΣ

Πρεμιέρα: 31/12

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.