Οι καλύτερες σειρές του Netflix αυτή τη στιγμή

Οι πέντε σειρές που στην παρούσα φάση βλέπουν όλοι στην πλατφόρμα streaming.

Υπάρχει λόγος που κάθε μήνα στο Esquire διαβάζεις ένα άρθρο με αυτόν τον τίτλο (ναι, μιλάμε για την καθιερωμένη πια ενημέρωση για τις καλύτερες σειρές του Netflix). Σαφέστατα οι σταθερές αξίες ξεχωρίζουν διαχρονικά στην πλατφόρμα streaming, ωστόσο ανάλογα με τις κυκλοφορίες, διαμορφώνονται και οι προτιμήσεις των χρηστών. Οπότε, λέγοντας 'οι καλύτερες σειρές' εννοούμε αυτές που στην παρούσα φάση συγκεντρώνουν τις περισσότερες θεάσεις και ασφαλώς παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Ασχέτως, αν ανάμεσα στις πέντε που παραθέτουμε, υπάρχουν δύο που έχουν αποδείξει την αξία τους - και με το παραπάνω μάλιστα.

Lupin

Το δεύτερο μέρος -όπως και το πρώτο δηλαδή- έφυγε νεράκι, άλλωστε αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα ατού της πιο επιτυχημένης γαλλικής σειράς αυτή τη στιγμή στο Netflix. Έχει ήδη ανανεώσει για τρίτο μέρος και περισσότερα για αυτό, διαβάζεις εδώ

Lucifer

Έχουμε αναλύσει διεξοδικά για ποιο λόγο ο Lucifer κάνει θραύση. Περιμένουμε πώς και πώς την 6η και τελευταία σεζόν, αλλά μέχρι τότε, θυμίσου μία από τις επιστροφές για τις οποίες χάρηκε ιδιαίτερα το αντρικό κοινό της σειράς. 

Sweet Tooth

Η αλήθεια είναι πως ενδεχομένως ούτε το ίδιο το Netflix να μην περίμενε ότι μία σειρά με ένα παιδί - μισό τάρανδο θα τα πήγαινε τόσο καλά από άποψη θεάσεων. Εμείς απλώς θα σχολιάσουμε ότι ο Robert Downey Jr. ξέρει που τι αναλαμβάνει ως παραγωγός. 

Elite Short Stories: Nadia Guzmán

Στις 18 του μήνα κυκλοφόρησε η ανανεωμένη 3η σεζόν του Elite με νέες προσθήκες στο cast, αφού θεωρητικά η ιστορία των βασικών πρωταγωνιστών θεωρητικά σχεδόν εξαντλήθηκε. Στο ενδιάμεσο, το Netflix κυκλοφόρησε μερικές spinoff σεζόν που εστιάζουν σε συγκεκριμένους ήρωες και η πιο δημοφιλής από αυτές μέχρι στιγμής είναι αυτή με το ζεύγος.

StartUp

"Μία απόπειρα ξεπλύματος κλεμμένων χρημάτων χρηματοδοτεί ένα κρυπτονόμισμα με εμπλεκόμενους επιχειρηματίες, ένα διεφθαρμένο πράκτορα του FBI και μια συμμορία του Μαϊάμι". Ναι, η περίληψη δικαίως σου ακούγεται ενδιαφέρουσα, plus οι ερμηνείες των Adam Brody και Martin Freeman. 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.