Είναι το The Idol τόσο κακό όσο λένε;

Οι βασικοί λόγοι που η σειρά έχει απογοητεύσει τόσο πολύ κοινό και κριτικούς.

Το The Idol είναι από εκείνα τα projects, που τα ακολουθεί υπερβολικό hype πριν καλά καλά προβληθούν. Ο λόγος; Το cast που πρωταγωνιστεί. Το δίδυμο The Weeknd-Lily Rose Depp έμοιαζε ένας πολύ δυνατός συνδυασμός για τους ενθουσιώδεις φανς της σειράς, ωστόσο η όλη παραγωγή έχει εισπράξει απογοητευτικές κριτικές μέχρι στιγμής.

Αρκετοί υποστηρίζουν πως από τους κύριους λόγους που το The Idol έχει λάβει ένα απρόσμενα χαμηλό σκορ στον δείκτη των Rotten Tomatoes είναι ο σεναριογράφος του, Sam Levinson. Ο ίδιος τείνει να υπερσεξουαλικοποιεί και να θυματοποιεί τους γυναικείους χαρακτήρες του- αυτό ακριβώς κάνει και εδώ. Η Jocelyn (Lily Rose Depp) θα μπορούσε να είναι πολύ ενδιαφέρουσα, αντ' αυτού πρόκειται για μία μάλλον αδιάφορη προσωπικότητα.

Με άλλα λόγια, μας δίνεται ένας κενός χαρακτήρας που ο μόνος σκοπός του φαίνεται να είναι να σοκάρει ή να ιντριγκάρει τους θεατές με βάση τις υπερσεξουαλικές πράξεις του.

Από την άλλη, έστω και υπό αυτές τις συνθήκες η σειρά συζητιέται αρκετά, κάτι που μπορεί να οδηγήσει κάποιους στο συμπέρασμα ότι είναι ενδιαφέρον. Δυστυχώς όμως, κάτι τέτοιο δε φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση του The Idol.

Υπάρχουν παρατεταμένες σκηνές και κοντινά πλάνα στους πρωταγωνιστές, που προκαλούν μία αμηχανία και τείνουν να επιβραδύνουν την κύρια πλοκή- η οποία δεν είναι καν τόσο πικάντικη. Μοιάζει σα να εστιάζει περισσότερο στο στυλ και το "φαίνεσθαι" παρά στην ουσία. 

Και σα να μην έφτανε αυτό, η χημεία ανάμεσα στη Depp και τον The Weeknd δεν είναι αυτή που περιμέναμε. Άβολες σκηνές και κάπως ανούσιοι, άνευροι διάλογοι συνθέτουν το κύριο μέρος της σειράς και έτσι αναπόφευκτα οι θεατές οδηγούνται σε πλήξη.

Θυμήσου το trailer:

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι φοβόταν o Alfred Hitchcock

Και ο μέτρ του σασπένς είχε τις δικές του στιγμές αγωνίας.

Κι όμως, ο αριθμός τηλεφώνου στο Fallout είναι αληθινός

Αν μάλιστα τον καλέσεις, αυτό που ακούς είναι αρκετά τρομακτικό...

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Pierce Brosnan επιστρέφει ως κατάσκοπος στο θρίλερ In The Wind

Ένας μοναχικός, πρώην κατάσκοπος, βγαίνει από την κρυψώνα του με αφορμή τον αινιγματικό νέο γείτονά του.

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.