To love story που παραλίγο να διαλύσει το Game of Thrones

H Lena Headey εξακολουθεί να μη θέλει να βλέπει μπροστά της τον Jerome Flynn.

Το Game of Thrones τελείωσε, το κοινό αγανάκτησε για την πλοκή στον 8 κύκλο, τα ερωτήματα που άφησε ήταν πολλά. Κάτι, όμως, που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι ότι λίγο έλειψε να μην φτάσουμε ποτέ μέχρι την καταστροφή του King's Landing και το δράμα των κατοίκων του. Ο λόγος; Η Lena Headey, η Cersei από τον Οίκο Lannister, δεν ήθελε να έχει την παραμικρή σχέση με έναν συμπρωταγωνιστή της, που λίγο έλειψε να τινάξει την παραγωγή στον αέρα. 

Πιο συγκεκριμένα, η διάσημη ηθοποιός είχε αρραβωνιαστεί το 2002 με τον Jerome Flynn, τον Bronn. Μάλιστα, την ενοχλούσε τόσο πολύ η παρουσία του στη όπου είχε ζητήσει, σε αυστηρό τόνο, από τους παραγωγούς να μην την πλησιάσει ποτέ και για κανένα λόγο ο Flynn καθ' όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Μάλιστα, αρνιόταν πεισματικά να περάσει έστω κι ένα λεπτό μαζί του σε οποιοδήποτε δωμάτιο, δημιουργώντας τρομερά προβλήματα στην παραγωγή που αρκετές φορές ήταν πραγματικά αξεπέραστα. Είναι περιττό να αναφέρουμε ότι δεν υπάρχει καμία σκηνή που να έχουν γυρίσει μαζί. Το περίεργο, όμως, της υπόθεσης είναι ότι εκείνος δε φαίνεται να έτρεφε παρόμοια συναισθήματα. 

To love story που παραλίγο να διαλύσει το Game of Thrones

Κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους, πέρα από το ότι η πολύχρονη σχέση τους έληξε άδοξα και απότομα κάπου γύρω στο 2011. Μάλιστα για μία σειρά με πολλά δυνατά κι επικίνδυνα love stories, προκαλεί εντύπωση ότι το πιο επικίνδυνο από αυτά εκτυλίχτηκε πίσω από τις κάμερες. Όπως λένε, ποτέ δεν πρέπει να ανακατεύεις τη δουλειά με τα προσωπικά, αφού τα αποτελέσματα μπορεί να είναι καταστροφικά. Σε τέτοιον βαθμό ώστε να κινδυνεύσει η παραγωγή της πιο επιτυχημένης σειράς όλων των εποχών.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.