Νέα σειρά με τον Kevin Bacon έχει ενθουσιάσει κοινό και κριτικούς

Ο Kevin Bacon επιστρέφει στη μικρή οθόνη με έναν ρόλο που συζητιέται έντονα. Κριτικοί και κοινό εντυπωσιάζονται, ενώ η βαθμολογία στο Rotten Tomatoes δείχνει πως έχουμε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες τηλεοπτικές προτάσεις της χρονιάς.

Ο Kevin Bacon επιστρέφει στη μικρή οθόνη και, όπως φαίνεται, το κοινό και οι κριτικοί δεν μπορούν να σταματήσουν να μιλούν για αυτόν. Ο λόγος για το The Bondsman, τη νέα σειρά του Amazon Prime Video σε παραγωγή της Blumhouse.

Ο Bacon υποδύεται τον Hub Halloran, έναν κυνηγό επικηρυγμένων που αναγκάζεται να αλλάξει τακτική, καθώς αυτή τη φορά τα θηράματά του είναι… δαίμονες. Το καστ της σειράς είναι εξίσου εντυπωσιακό, με ονόματα όπως οι Damon Herriman, Jennifer Nettles, Beth Grant, Maxwell Jenkins και Jolene Purdy.

Τι λένε οι κριτικοί

Η ενδιαφέρουσα υπόθεση και η δυνατή ομάδα ηθοποιών φαίνεται πως απέδωσαν καρπούς. Στο Rotten Tomatoes, η σειρά ξεκίνησε με 85% θετικές κριτικές, ένα νούμερο που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο. Αν εστιάσουμε μόνο στους "top critics", η βαθμολογία πέφτει στο 60%, αλλά από μόλις πέντε κριτικές. Ανάμεσά τους, η κριτική του Aidan Kelley από το Collider, που έδωσε στη σειρά 6/10. Ο Kelley επαίνεσε τους δευτερεύοντες χαρακτήρες και το δυνατό φινάλε, αλλά στάθηκε στη μηδαμινή ανάπτυξη του κόσμου της σειράς και την έλλειψη πρωτοτυπίας.

"Αν η σειρά επιστρέψει για δεύτερη σεζόν, πρέπει να δώσει προτεραιότητα στη δημιουργία ενός ξεχωριστού κόσμου, ώστε η εκδοχή της για τα απέθαντα όντα να αποκτήσει πραγματική ζωή. Αν όχι, το The Bondsman μπορεί να καταλήξει σαν άλλη μια αποτυχημένη horror-comedy που δεν αξιοποίησε την αρχική της ιδέα", σημείωσε χαρακτηριστικά ο Kelley.

Δείτε το trailer:

Πώς συγκρίνεται το The Bondsman με άλλες δουλειές του Bacon;

Το 85% στο Rotten Tomatoes είναι μια δυνατή εκκίνηση, αν και το τελικό σκορ μπορεί να αλλάξει καθώς βγαίνουν περισσότερες κριτικές. Για τον Bacon, αυτή είναι η τρίτη υψηλότερη βαθμολογία που έχει λάβει ποτέ σε τηλεοπτική σειρά. Στην κορυφή βρίσκεται το City on a Hill με 88%, ενώ το I Love Dick του 2016 έχει φτάσει το 87%. Συνολικά, αν συμπεριλάβουμε και τις ταινίες του, υπάρχουν μόλις 13 τίτλοι στην καριέρα του που έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν το The Bondsman.

Στο Top 5 των καλύτερων τίτλων του Bacon, συναντάμε το The Toxic Avenger (2023) και το κλασικό Diner (1982), και τα δύο με 92%. Λίγο πιο πάνω βρίσκουμε τα Frost/Nixon και Planes, Trains and Automobiles, που μοιράζονται ποσοστό 93%. Στην κορυφή όλων, όμως, παραμένει το Apollo 13, με 96% στο Rotten Tomatoes και δύο βραβεία Όσκαρ στο ενεργητικό του.

Αν κρίνουμε από τα πρώτα δεδομένα, το The Bondsman έχει κερδίσει το ενδιαφέρον. Η σειρά είναι διαθέσιμη για streaming στο Amazon Prime Video (φυσικά, με ελληνικούς υπότιτλους).

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Γιατί όλος ο πλανήτης παίζει Resident Evil|Requiem

Το Resident Evil Requiem φέρνει την πιο ώριμη εκδοχή της σειράς, συνδυάζοντας τρόμο και δράση, δυνατούς χαρακτήρες και έντονη ατμόσφαιρα που κρατά τον παίκτη συνεχώς σε εγρήγορση.

Γραφει Γιαννης Μπελεσιωτης

Ποιο Last Dance; Αυτή είναι η καλύτερη biopic σειρά για το NBA

Μπορεί οι αφηγήσεις του Michael Jordan να κέρδισαν το κοινό, αλλά ήταν η ιστορία μιας άλλης ομάδας που κερδίζει με τις μεγάλες ερμηνείες των ηθοποιών.

Red Bull Dance Your Style: Τα απόλυτα 1v1 dance battles επιστρέφουν

Πάρε μέρος, δείξε τα dance skills σου και έφυγες για παγκόσμιο τελικό στη Ζυρίχη!

PS5 Pro: Sold Out στη Γερμανία λίγο πριν την αύξηση της τιμής

Τι σημαίνει η αύξηση τιμών και που οδεύουμε για την επόμενη μέρα των παιχνιδοκονσολών.

Ο Paul McCartney δεν σταματά να κάνει καλή μουσική-Αυτό είναι το νέο τραγούδι του

Ο Paul McCartney παρουσιάζει το νέο τραγούδι "Days We Left Behind", εμπνευσμένο από τις αναμνήσεις της νιότης του και τα πρώτα του βήματα στη μουσική. Θα περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ του.

Στον Παγκόσμιο Χάρτη IQ για το 2026, οι Έλληνες είμαστε not bad, not terrible

H λίστα κυκλοφόρησε και φαίνεται πως οι επενδύσεις στην παιδεία και τις δεξιότητες αποδίδουν καρπούς.