To Knight of the Seven Kingdom θα επιστρέψει για 2η σεζόν
Η μεγάλη έκπληξη του HBO όχι μόνο δεν τελείωσε, αλλά ήδη γυρίζει τον δεύτερο κύκλο της.
Η πρώτη σεζόν του A Knight of the Seven Kingdoms, του πολυαναμενόμενου τηλεοπτικού prequel του Game of Thrones, ολοκληρώθηκε πρόσφατα με μεγάλη αποδοχή από το κοινό και την κριτική και οι υπεύθυνοι του HBO δεν έχασαν στιγμή. Το πράσινο φως για τη δεύτερη σεζόν έχει ήδη δοθεί και τα πρώτα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο του 2025.
Η 2η σεζόν, όπως και η πρώτη, θα αποτελείται από έξι επεισόδια και αναμένεται να κυκλοφορήσει κάπου μέσα στο 2027. Η παραγωγή έχει ήδη μεταφερθεί από το Μπέλφαστ, όπου διεξήχθησαν τα πρώτα γυρίσματα, σε πιο ηλιόλουστες και ξηρές τοποθεσίες, ώστε να αποτυπωθεί πιο πιστά η ιδιαίτερη ατμόσφαιρα της νέας ιστορίας και του κόσμου που διαδραματίζεται.
Ποια θα είναι η υπόθεση
Σε επίπεδο υπόθεσης, η σειρά θα συνεχίσει να βασίζεται στις νουβέλες του George R.R. Martin, με την 2η σεζόν να προσαρμόζει το "The Sworn Sword”, τη δεύτερη ιστορία της τριλογίας Tales of Dunk and Egg. Σε αυτήν, οι δυο ήρωές δεν βρίσκονται πλέον στο Ashford Meadow, αλλά έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με μια περίπλοκη φεουδαρχική διαμάχη. Καθώς ο Dunk υπηρετεί τώρα υπό τον Ser Eustace Osgrey, οι σχέσεις μεταξύ των τοπικών ευγενών φέρνουν στην επιφάνεια ζητήματα κατοχής νερού, πολιτική ίντριγκα και ένταση ανάμεσα σε αντιμαχόμενους οίκους.
Η παρουσία της Lady Rohanne Webber, γνωστής και ως η "Κόκκινη Χήρα", είναι ένας από τους βασικούς άξονες της επόμενης σεζόν, φέρνοντας στην ιστορία νέα πρόσωπα, νέες συγκρούσεις αλλά και στοιχεία μυστηρίου.
Όσον αφορά το καστ, οι πρωταγωνιστές Peter Claffey και Dexter Sol Ansell αναμένεται να επαναλάβουν τους ρόλους των Dunk και Egg, αντίστοιχα, ενώ το υπόλοιπο cast θα περιλαμβάνει σχεδόν εντελώς νέα άτομα που θα ενσαρκώσουν χαρακτήρες κεντρικούς στην υπόθεση του The Sworn Sword.
Ευτυχώς για εμάς, η απόφαση του HBO να στηρίξει το spin-off είναι εμφανέστατη. Υπάρχουν σχέδια για εναλλαγή με άλλες σειρές του franchise, όπως το House of the Dragon, και μακροπρόθεσμο όραμα για περισσότερα επεισόδια αν η πορεία της σειράς συνεχίσει να είναι επιτυχημένη
Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Το καστ της Μεγάλης Εβδομάδας που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε
Από τον Ιησού του Robert Powell μέχρι τον επικό Charlton Heston, οι ηθοποιοί που ταυτίστηκαν με τις βιβλικές ταινίες και έγιναν κομμάτι της πασχαλινής παράδοσης.
Daredevil S2: Το μεγάλο comeback του Punisher
Tο trailer της 2ης σεζόν του Daredevil: Born Again δείχνει έναν πιο σκοτεινό κόσμο, με τον Daredevil απέναντι στον Kingpin και την επιστροφή του Punisher να ανεβάζει την ένταση.
Γραφει Γιαννης ΜπελεσιωτηςΜελέτης Ηλίας, ο MVP της ελληνικής τηλεόρασης
Ο Σάββας από "Το Σόι Σου", μπορεί να μην είναι συγγενής μας, αλλά σίγουρα είναι ο κολλητός που θα θέλαμε όλοι. Και αυτή η συνέντευξη είναι η απόδειξη.
Γραφει Ραφαελλα ΡαλληΒΙΚΟΣ & ΒΙΚΟΣ COLA στα TASTY AWARDS x ESQUIRE by Ploom: Εκεί όπου η γεύση εξελίσσεται
Το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ και η ΒΙΚΟΣ COLA συμμετέχουν για 7η χρονιά στα Tasty Awards 2026, στηρίζοντας την ελληνική γαστρονομία από την παράδοση έως το σύγχρονο street food.
Between Flesh and Steel: Η πρώτη εικαστική δράση του NYX Hotel Thessaloniki με την υπογραφή του Γιάννη Μπογατίνη
To NYX Hotel Thessaloniki, αναπόσπαστο –πλέον– κομμάτι του αστικού ιστού της Θεσσαλονίκης, ενισχύει τη σύνδεσή του με τη δημιουργική ενέργεια της πόλης φιλοξενώντας την πρώτη του εικαστική δράση στην Τσιμισκή 1.
Ο Sébastien Tellier έρχεται στο Release Athens x SNF Nostos 2026
Ο Sébastien Tellier έρχεται στο SNF Nostos 2026 στο ΚΠΙΣΝ, μαζί με τον Jean-Michel Jarre, για μια ξεχωριστή βραδιά ηλεκτρονικής μουσικής και οπτικοακουστικής εμπειρίας.