Στο after-party των BAFTA με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, την Κλέλια Ανδριολάτου και την Grey Goose Altius

Σε πλήρη αρμονία με το ambience μίας one-of-a-kind βραδιάς, ο Έλληνας σκηνοθέτης και η τηλεοπτική του μούσα εντυπωσίασαν ανάμεσα στους σταρ-προσκεκλημένους έχοντας τον καλύτερο παρτενέρ, την ultra-premium βότκα Grey Goose Altius.

Πρόσθεσε το esquire ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κάθε χρόνο, τις τελευταίες ημέρες του Φεβρουαρίου, το Λονδίνο αποκτά μία κινηματογραφική γοητεία. Μία διαφορετική αίγλη, την οποία συνθέτουν τα British Academy of Film and Television Arts (BAFTA) Awards, σε κάθε σημείο της βρετανικής πρωτεύουσας. 

Στο after-party των BAFTA με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, την Κλέλια Ανδριολάτου και την Grey Goose Altius

Εμβληματικοί πρωταγωνιστές της μεγάλης και μικρής οθόνης αλλά και ανερχόμενοι σταρ που διακρίνονται για την ερμηνεία τους και την ικανότητά τους να μετατρέπουν κάθε τους εμφάνιση σε fashion statement, το enfant gâté της έβδομης τέχνης δεν παραλείπει το ετήσιο ραντεβού του με τη λάμψη του συνοδεύει το red carpet και την επίσημη τελετή και την ανεπιτήδευτα party chic διάθεση που περιγράφει τα VIP after-partys που έπονται. Ανάμεσα στα άτομα που έλαβαν φέτος την πολυπόθητη πρόσκληση και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με την Κλέλια Ανδριολάτου. 

Διαβάστε περισσότερα στο Harper's Bazaar