Το Royal Ascot δεν θυμίζει σε τίποτα το ένδοξο παρελθόν του

Για πρώτη φορά από το 1711 η παραδοσιακή ιπποδρομία πραγματοποιείται χωρίς κοινό.

Γράφει: Esquire Editors 17 Ιουνίου 2020

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Royal Ascot, οι διάσημες και πιο λαμπερές ιπποδρομίες στον κόσμο ξεκίνησαν ωστόσο δεν θυμίζουν τίποτα από το ένδοξο και γκλάμουρ παρελθόν τους. Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις και τα εκκεντρικά καπέλα έμειναν στην ντουλάπα καθώς οι φετινές ιπποδρομίες δεν έχουν καμία σχέση με τις προηγούμενες, ενώ για πρώτη φορά από το 1711 η παραδοσιακή ιπποδρομία πραγματοποιείται χωρίς κοινό.

Οι αγώνες ξεκίνησαν την Τρίτη και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 20 Ιουνίου. Αυτή η χρονιά θα είναι η πρώτη που οι αγώνες θα γίνουν χωρίς τη βασίλισσα Ελισάβετ να δίνει το παρών για πρώτη φορά από το 1953.

Η επίδειξη των καπέλων θα γίνει διαδικτυακά

Συνήθως, οι συγκεκριμένοι αγώνες συγκεντρώνουν πάνω από 300.000 επισκέπτες που φορούν τα καλά τους, ενώ την τιμητική τους σε αυτή τη γιορτή έχουν τα καπέλα. Ωστόσο, φέτος τίποτα δεν θυμίζει το Royal Ascot που όλοι γνωρίζουμε. Όλα είναι τρομερά ήσυχα, χωρίς κόσμο, χωρίς παρέλαση και χωρίς παρουσιάσεις αθλητών. Βέβαια, οι διοργανωτές έχουν φροντίσει να ικανοποιήσει τις κυρίες που περίμεναν να λάβουν συμμετοχή στο Ladies Run επιδεικνύοντας τα περίφημα extravagant καπέλα τους καλώντας τις να τα ανεβάσουν φωτογραφίες στα social media και να κερδίσουν δώρα, πληρώνοντας συνδρομή 5 στερλινών να στηρίξουν τον αγώνα κατά του κορονοϊού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Official Ascot & Royal Ascot (@ascotracecourse) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Official Ascot & Royal Ascot (@ascotracecourse) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Official Ascot & Royal Ascot (@ascotracecourse) on

Η Βασίλισσα Ελισάβετ για πρώτη φορά εκτός

Η 94χρονη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία έχει παρακολουθήσει κάθε Royal Ascot που έχει πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της 68χρονης βασιλείας της, φέτος το βλέπει από την τηλεόραση. Πέρα από την Ελισάβετ, εκτός Royal Ascot θα παραμείνει και η Κέιτ Μίντλετον η οποία μας έχει χαρίσει πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια. Πέρυσι, η Μίντλετον επέλεξε ένα γαλάζιο φόρεμα Ellie Saab και ένα υπέροχο καπέλο φτιαγμένο αποκλειστικά για εκείνη από τον Philip Treacy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Official Ascot & Royal Ascot (@ascotracecourse) on

Από: thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών

Σύμφωνα με την απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Όλα όσα περιείχε η αφρικανική σκόνη που 'έπνιξε' τη χώρα

Η Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών εκπόνησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μελέτη σχετικά με τη σύσταση της αφρικανικής σκόνης.

Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους που θα συμμετέχουν στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.